Pretraga

Objavljen raspored online nastave za četvrtak, 2. travnja: Evo što imate

Bliži se kraj još jednog, trećeg tjedna nastave na daljinu u Hrvatskoj. Osim u virtualnim učionicama koje su pokrenuli njihovi nastavnici, učenici nastavu mogu slušati putem HRT3, RTL2 i Sportske televizije te na YouTube kanalu Škola za život. Raspored za četvrtak, 2. travnja, već je objavljen.

Foto: Alex Jones; Unsplash

– MZO će isporučivati osnovni raspored sati za cijelu Hrvatsku za sve nastavnike koji nemaju spremna online predavanja. Ako nastavnik ima gotova svoja predavanja, njegovi učenici ne moraju pratiti sadržaj koji je isporučio MZO, nego predmetni nastavnik u virtualnom razredu isporučuje svoje nastavne sadržaje i aktivnosti za učenike. Pozivamo sve nastavnike da snimaju nastavne sadržaje te da nam svoja uspješna video predavanja u trajanju od 15 minuta dostave na kurikulum@mzo.hr kako bismo i drugima omogućili njihovo korištenje. Potrebno nam je preko 300 video lekcija tjedno, poručuju iz Ministarstva.

Raspored za četvrtak, 2. travnja nalazi se u .pdf dokumentima, a ako vam nisu vidljivi potrebno je osvježiti stranicu.

Razredna nastava, Treći program HRT-a

1. razred – počinje u 8.00 sati (repriza od 14.00 sati)
2. razred – počinje u 9.00 sati (repriza od 15.00 sati)
3. razred – počinje u 10.00 sati (repriza od 16.00 sati)
4. razred – počinje u 11.00 sati (repriza od 17.00 sati)

Predmetna nastava OŠ (5. – 8. razred), YouTube kanal Škola za život

Srednja škola (1. – 4. razred), YouTube kanal Škola za život

 


Za dodatan zanimljiv i koristan sadržaj pretplatite se na naš YouTube kanal. U suradnji s NCVVO-om pokrenuli smo seriju podcasta na temu državne mature pod nazivom ‘U centru mature’, pa posebno koristan sadržaj na našem YouTubeu očekuje maturante i oni koji će to postati.

U suradnji sa studentima psihologije s FIlozofskog predstavljamo vam serijal “kako si?” u kojemu ćemo razgovarati o psihičkom zdravlju.

Objavljen raspored online nastave za četvrtak, 2. travnja: Evo što imate
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap