Pretraga

Objavljeni datumi svih natjecanja i smotri učenika u školskoj godini 2021./2022.

A- A+

I u ovoj školskoj godini najbolji će učenici svoje snage, ili bolje rečeno znanje, odmjeriti na školskim, županijskim i državnim natjecanjima. Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je kalendar natjecanja – prva startaju već u siječnju.

Screenshot: YouTube

Školskom razinom natjecanja iz Engleskog jezika 25. siječnja 2022. započinju ovogodišnja natjecanja učenika u znanju, stoji to u vremeniku svih natjecanja i smotri u 2021./2022. školskoj godini kojeg je obavila Agencija za odgoj i i obrazovanje. Prema vremeniku, natjecanje iz Engleskog na županijskoj razini održava se 17. ožujka 2022., dok će se državno održavati od 27. do 29. travnja 2022.

Kada je riječ o drugim ključnim predmetima, školska natjecanja iz Hrvatskog jezika održat će se 17. veljače, na županijskoj razini učenici ispit pišu 30. ožujka, dok će se državno iz Hrvatskog održavati od 11. do 13. svibnja 2022.

Školsko natjecanje iz Matematike ove se školske godine održava 15. veljače, a već 24. ožujka učenici se natječu na županijskoj razini. Natjecanje iz Matematike na državnoj razini održavat će se od 9. do 11. svibnja.


ZNAMO TKO SU NAJBOLJI HRVATSKI UČENICI

Nedavno smo predstavili Alumni projekt portala srednja.hr čiji je partner Hrvatska zajednica županija. Riječ je o jedinstvenom projektu koji mapira najbolje hrvatske učenike i profesore prema kriteriju dobivenih Oskara znanja. Tko su oni možete doznati na linku.


One najkreativnije među učenicima zasigurno će interesirati i informacija o održavanju LiDraNa, smotre literarnog, novinarskog i dramsko-scensko stvaralaštva. Na školskoj razini ona se održava od 1. do 4. veljače, na županijskoj od 14. do 18. ožujka, a državna smotra LiDraNo zakazana je za datume od 25. do 29. travnja.

Detaljno vremenik natjecanja i smotri u ovoj školskoj godini možete proučiti u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [457.70 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap