Pretraga

Petogodišnji učenik fizički napao učiteljicu: Zbog potresa mozga završila je u bolnici

A- A+

Učiteljica iz SAD-a završila je u bolnici s potresom mozga nakon što ju je napao petogodišnji učenik. Situacija je eskalirala kada je učenik u razredu počeo bacati stvari i stolice. Učiteljica ga je tada odvela udrugu prostoriju kako bi se učenik smirio, no on je na nju nasrnuo rukama i nogama zbog čega je učiteljica pala i udarila glavom.

učionica

Učionica
Foto: Feliphe Schiarolli; Unsplash

Incident se dogodio u Osnovnoj školi Pines Lakes na Floridi kada je petogodišnji učenik počeo divljati u razredu. Kako prenosi NBC News, učenik je bacao stvari i stolice nakon čega ga je učiteljica odvela u drugu prostoriju kako bi se smirio. Tada ju je učenik napao i počeo udarati šakama i nogama, da bi učiteljica pala i udarila glavom.

– Sjedila je na podu naslonjena na zid. Bila je očito slaba i ošamućena. Mogla je treptati i disati, ali ni u jednom trenutku nije  mogla glasno odgovarati na pitanja, rekli su djelatnici hitne službe.

Izdvojeni članak
policijski auto

Učenik 5. razreda nožem ubo vršnjaka, ravnatelj škole šokiran: ‘Nikad nije pokazivao znakove nasilja’

Učiteljica je završila u bolnici gdje je pregledana i nakon toga puštena kući uz potres mozga i druge ozljede. Iako je učenik fizički napao učiteljicu, NBC News tvrdi kako je malo vjerojatno da će dječak biti kazneno procesuiran. Navode kako policija ispituje je li učenik sposoban razlikovati dobro od lošeg ponašanja.

– Učiteljica je zadobila još neke tjelesne ozljede jer je dječak skakao po njoj, udarao je nogama i šakama te u nekoliko navrata i ugrizao. Zbog toga će morati na operaciju, poručila je Anna Fusco, predsjednica sindikata učitelja.

prazna učionica u školi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap