Posjetite Međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu

Svi srednjoškolci i studenti koji imaju želju otići u inozemstvo zbog stjecanja obrazovanja, volontiranja ili prakse, trebali bi posjetiti Treći Međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu. Sajam se održava 8. studenog u Splitu od 13 do 18 sati u hotelu Atrium te u Zagrebu 9. studenoga od 10 do 18 sati u hotelu Sheraton. Ulaz je besplatan, a osim prezentiranja elitnih škola, fakulteta i sveučilišta, možete se prijaviti za privatne konzultacije.

Sve veći broj srednjoškolaca ili studenata iskazuje želju za odlaskom u inozemstvo, bilo da se radi o naobrazbi, volontiranju ili stjecanju prakse. Stoga preporučujemo školarcima i studentima da posjete Treći Međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu koji se održava u Splitu i Zagrebu, a organizira ga BHV Education.

Prijavite se na natječaj za plaćenu studentsku praksu u inozemstvu

Sajam je zakazan u splitskom hotelu Atrium u petak 8. studenoga od 13 do 18 sati, dok će zagrepčani isti moći posjetiti u hotelu Sheraton u subotu 9. studenoga od 10 do 18 sati. Ove godine predstavit će se neke on najboljih i najpopularnijih privatnih škola, fakulteta i sveučilišta u svijetu, među kojima su:

– elitne srednje škole iz Oxforda, Cambridgea, Londona, Berlina i Salzburga 

– škole jezika iz Dublina, Londona i New Yorka 

– državno sveučilište iz Canterburya koje vam omogućuje dobivanje studentskog kredita za kompletan studij 

– 4 fakulteta iz Danske koja vam omogućuju besplatan studij na engleskom 

– 4 prestižna fakulteta iz Švicarske za studij hotelijerstva, kulinarstva i turizma 

– MBA programi u Londonu, Genevi i Barceloni 

– državni koledž iz Toronta koji omogućava studij uz rad i useljenje u Kanadu 

– programi srednjoškolske razmjene 

– programi stručne prakse i volontiranja u inozemstvu

Ulaz na Sajam je za sve posjetitelje besplatan, dok individualne konzultacije s predstavnicima nabrojanih obrazovnih ustanova trebate rezervirati putem maila: education@bhv.hr ili na broj telefona 099 614 5555.

Odgovori