[Pitaj Rasku] Hvala vam što se moja pozitivna vibra širi medijima

Dragi moji! Nakon što sam jutros pročitala poruku u kojoj jedan Zeničanin hvali moj trud, zahvaljujući njemu pronašla sam medije koji su se raspisali o meni. Ostala sam u šoku i ne mogu vjerovati da je ovaj moj mali doprinos vama urodio plodom pa sad za Rasku osim u Hrvatskoj znaju i šire. Jesam li mogla zamisliti bolji poklon nakon što sam prešla tisuću lajkova?! Dragi moji, hvala vam na tome, trudit ću se (koliko je to u mojoj mogućnosti) svojim savjetima i riječima utjehe pomagati vam i dalje, a kako i ne bi nakon toliko lijepih riječi pristiglih u moj inboks.

– Dobro večer, samo želim da vam kažem ma svaka čast na poslu koji radite, jer stvarno je malo ljudi kao vi koji zrače pozitivnom energijom i spremni su pomoći, dati savijet kada je teško. Uljepšali ste mi ovu noć u ove sitne sate i dok pišem ovu poruku pišem je s osmijehom na licu. Sigurno vas interesuje kako sam vas pronašao. Hodajući po ovom fejsbuku stranica programa Hayat je objavila link u kome piše kako ste vi dali savjet Sarajliji. Ja sam odmah sve prerovio i iščitao o vama i to je unijelo neku sreću u mene. Uglavnom svaka vam cast, divim vam se.. puno pozdrava iz Zenice!, napisao nam je dragi čitatelj

Mediji pišu o Raski

Dragi moj Zeničanin! Hvala ti puno na ovim lijepim riječima. Divno je znati da nekome moja riječ nekome uljepša dan, večer ili život (bilo je i takvih). Trudim se svima odgovoriti najbolje što mogu, premda sam svjesna da nekima ne mogu pomoći u onolikoj mjeri u kolikoj bi oni htjeli. 

Drago mi je da riječi koje ne koštaju ništa, mogu nekoga učiniti sretnijim, a i osobno volim biti okružena takvim ljudima. U čem je svrha negative, vrijeđanja, diskriminiranja kad smo naposljetku svi jednaki, na ovaj ili onaj način.

 Hvala ti i na informaciji da su se o Raski raspisali mediji poput hrvatskog portala Dnevnik.hr i stranog Hayat.ba. Bilo je to ugodno iznenađenje. 

Što se blagodati Amsterdama tiče, ako nisi punoljetan ne smijem ti reći ništa osim da je to prekrasan glavni grad Nizozemske ispresjecan brojnim kanalima na kojima su divne, stare građanske kuće. Grad prepun bicikala, tulipana i dobre vibre. Ako si pak punoljetan ostatak možeš pročitati u inboksu na Pitaj Rasku. 🙂

[Pitaj Rasku] Djevojka iz Bosne strahuje da neće biti uklopljena u novu sredinu

[Pitaj rasku] Bosanski naglasak čini me manje vrijednim u školi

[Pitaj Rasku] Jako me strah preskakanja kozlića i greda. Što da radim?

[Pitaj Rasku] Torcidaš koji je upucao susjedovu mačku mora sve priznati 

[Pitaj Rasku] Predstavljamo najbolju razrednicu u Hrvatskoj

Odgovori