Pretraga

Splitsko-dalmatinska županija od ponedjeljka na online nastavi: I studenti na modelu C

A- A+

Ministar Radovan Fuchs otkrio je kako od ponedjeljka Zagreb i Zagrebačka županija prelaze na online nastavu, a izuzetak su maturanti i učenici od 1. do 4. razreda osnovnih. Odluku o modelu nastave donio je danas i Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Jeswin Thomas, Unsplash

– Zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu provodit će se po modelu ‘C’ odnosno ‘online’ nastava, osim učenike razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava  održavati po Modelu ‘A’ odnosno neposredno u školi, izvijestio je Stožer Splitsko-dalmatinske županije, prenosi Dalmatinskiportal.hr.

Iz Stožera Splitsko-dalmatinske izvijestili su i kako se obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima. O eventualnim novim uputama za organiziranje nastave, dodaju, Stožer će izvijestiti na vrijeme.

Podsjetimo, ranije danas ministar Radovan Fuchs otkrio je kako na online nastavu od ponedjeljka prelaze i Grad Zagreb te Zagrebačka županija. Izuzetak su maturanti i učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a više o tome čitajte na poveznici.

Splitsko-dalmatinska županija od ponedjeljka na online nastavi: I studenti na modelu C
Share via
Copy link
Powered by Social Snap