Pretraga

Studenti i učenici snimili video zahvale profesorima: ‘Uočljiva je razlika između onih koji odrade jer moraju i onih kojima je stalo’

Studentsko savjetovalište Ekonomska klinika okupilo je studente različitih fakulteta i učenike nekoliko srednjih škola. Željeli su zahvaliti onom dijelu svojih profesora koji se posebno trudio tijekom ove online nastave, pa su odlučili snimiti video zahvalu otpjevavši akademsku himnu Gaudeamus Igitur.

Screenshot: YouTube

Ekonomska klinika u suradnji s učenicima i studentima obrazovnih institucija diljem Hrvatske snimila video s pjesmom zahvale akademskom osoblju koje je dalo sve od sebe da nastavu za vrijeme krize učine najboljom mogućom.

Ovo studentsko savjetovalište inače se bavi organizacijom različitih projekata, edukacija i radionica čiji je cilj podići financijsku pismenost društva, približiti svijest o poduzetništvu svima zainteresiranima te pomagati građanima u njihovim nedoumicama financijske prirode.

– Članovi udruge za vrijeme korona krize primijetili su poseban trud i doprinos nekih nastavnika i profesora, stoga su odlučili učiniti nešto kako bi im pokazali da je trud primijećen i cijenjen, i da je vrlo uočljiva razlika između predavača koji samo odrade svoj posao jer moraju, i onih kojima je zaista stalo do studenata i koji su dali sve od sebe da zbog cijele situacije ne budu zakinuti. Neki su učinili nastavu još bogatijom nego što bi mogla biti da je održana u klasičnom obliku, primjerice dovođenjem gostiju predavača s drugih kontinenata – što je uz Internet lako izvedivo, no fizički ne bi bilo moguće. Ekonomska klinika okupila je studente različitih fakulteta i nekoliko srednjih škola, koji su sudjelovanjem u ovom malom projektu zahvale dali svoj doprinos pjevajući himnu studenata i učenika – Gaudeamus Igitur, priopćili su iz Ekonomske klinike.

Dodaju, u projektu su sudjelovali studenti FKIT-a, FFZG-a, Hrvatskih studija, RIT-a, Građevinskog fakulteta, Učiteljskog fakulteta, Effectus visokog učilišta, Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, Zdravstvenog veleučilišta, EFZG-a, IV. gimnazije, XVIII. gimnazije, a video zahvale možete pogledati u nastavku.

Studenti i učenici snimili video zahvale profesorima: ‘Uočljiva je razlika između onih koji odrade jer moraju i onih kojima je stalo’
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap