Pretraga

Traže se najbolji nastavnici: Njih 500 dobit će 10.000 kuna, objavljeni su kriteriji

A- A+

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Javni poziv za nagrađivanje najboljih odgojno-obrazovnih radnika. Oko 500 najboljih nastavnika nagradit će s čak 10.000 kuna bruto.

foto: Srednja.hr

Mentorstvo učenicima na natjecanjima, održavanje predavanja radionica i edukacija, rad u stručnim vijećima i udrugama, objava stručnih članaka, nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja. Sve su to kriteriji koji će odlučiti tko su najbolji nastavnici u Hrvatskoj.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv učiteljima, nastavnicima (nastavnicima, strukovnim učiteljima, suradnicima u nastavi i odgajateljima), stručnim suradnicima i ravnateljima u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika.

Kao i prošle godine, Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradit će petstotinjak najboljih odgojno- obrazovnih djelatnika i to novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto.

Najviše bodova nastavnici mogu dobiti za izradu i objavljivanje otvorenih obrazovnih sadržaja za cijelu školsku godinu te za vođenje ili koordiniranje međunarodnog projekta koji traje najmanje dvije godine. Za ta dva kriterija dobiva se po šest bodova, dok, primjerice, mentorstvo učenicima na međunarodnim natjecanjima donosi tri boda, a na domaćim dva.

PROUČITE JAVNI POZIV:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [223.25 KB]

Ako vam se dokument ne učitava, osvježite stranicu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap