Pretraga

Tuga u Zadru, iznenada preminula profesorica: ‘Tišina se uvukla u našu inače veselu i glasnu zbornicu’

A- A+

Tuga u Zadru – u 60. godini života preminula je nastavnica Ivona Posedel Jevšček. Predavala je u Pomorskoj školi Zadar, kao i u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića, odakle se opraštaju od omiljene kolegice.

U Medicinskoj školi A. Kuzmanića oprostili su se od profesorice Ivone Posedel Jevšček|foto: Facebook

Iz Pomorske škole Zadar stiže tužna vijest da je u 60. godini života preminula je nastavnica Ivona Posedel Jevšček.

– Kolegica Ivona je u našoj školi od 1997. godine a bila je zaposlena kao stručni suradnik pedagog, knjižničar a u zadnjih nekoliko godina kao nastavnica Politike i gospodarstva, Etike i Psihologije rada. Njen iznenadni odlazak duboko nas je potresao. Tišina se uvukla u našu inače veselu i glasnu zbornicu a njen glas, njen smijeh i njena ljubaznost ostat će nam kao vječna uspomena. Njenoj obitelji, rodbini i prijateljima iskrena sućut. Počivala u miru, priopćili su iz Pomorske škole u Zadru.

Posljednji ispraćaj profesorice Posedel Jevšček bit će ovog četvrtka u 14 sati na Gradskom groblju Zadar, a Pomorska škola otvorila je i knjigu sjećanja i sućuti u koju se svi učenici, kako sadašnji tako i bivši, kao i nastavnici, mogu upisati do petka.

Profesorica Posedel Jevšček predavala je i u Medicinskoj školi Ante Kuzmanića u Zadru, odakle također stiže dirljiva oproštajna poruka.

– Ivona je u našoj školi predavala više predmeta i bila razrednica 4. b razredu. Voljela je svoj poziv, učenike i kolege. I mi smo voljeli nju. Draga Ivona, opraštamo se od tebe uz otvorenu knjigu žalosti, ruže i svijeće ispred naše škole. Opraštamo se uz pjesmu naših učenika, uz sjećanje na tvoju prisutnost u našim životima. Počivala u miru Božjem, napisali su iz Medicinske škole Ante Kuzmanića.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap