Pretraga

U Srednjoj školi Glina šezdesetak učenika zamijenilo uloge s profesorima

A- A+

Sedmu godinu za redom učenici Srednje škole Glina na jedan dan mijenjaju uloge sa svojim pofesorima. Projekt je nastao zahvaljujući profesorici Bosiljki Šimić te je isti uvršten u Godišnji plan i program škole. Pogledajte kako je prošao ovogodišnji Dan zamijenjenih uloga organiziran 30. travnja na kojem je sudjelovalo šezdesetak srednjoškolaca.

Prije sedam godina profesorica Bosiljka Šimić odlučila je pokrenuti projekt Dan zamijenjenih uloga, koji se još uvijek provodi u Srednjoj školi Glina. Zahvaljujući inicijativi profesorice Šimić, učenici navedene škole na jedan dan u godini mijenjaju uloge sa svojim profesorima.

Zamjenski dan je uvršten čak u Godišnji plan i program, nakon što je provedena evaluacija kod nastavnika i učenika te nakon što su mu isti dali visoku ocjenu tom projektu.

Ove godine Dan zamijenjenih uloga u Srednjoj školi Glina održao se 30. travnja, a u istome je sudjelovalo šezdesetak učenika koji su preuzeli uloge zaposlenika škole. Također su i svi zaposlenici dobili mogućnost da se na jedan dan vrate u svoje srednjoškolske dane.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap