Pretraga

Dio menzi zatvara svoja vrata, provjerite gdje jesti idućih dana u većim studentskim gradovima

A- A+

Zbog nadolazećeg blagdana Svih svetih i produljenog vikenda, dio studentskih menzi u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu zatvorit će svoja vrata.

Kao i obično, u većim studentskim gradovima na blagdan Svih svetih neće raditi sve menze, budući da se u njima ionako očekuje manji broj studenata.

Iz SC-a Zagreb priopćeno je kako će 1. studenog dežurni biti restorani u SD ‘Stjepan Radić’, SD ‘Cvjetno naselje’ te ‘SD Lašćina’. Ostali restorani SC-a neće raditi taj dan.

U Osijeku će u ponedjeljak biti otvoren restoran Istarska i to od 11 do 19 sati, svi ostali objekti su zatvoreni.

I u Rijeci će većina menzi biti zatvorena. Studenti u ponedjeljak mogu jesti u restoranu Kampus od 7 do 21 sat, dok je caffe pult otvoren od 7:30 do 15 sati. Pizzeria ne radi. Otvoren je i restoran Mini također je otvoren od 7 do 21 sat u ponedjeljak, ali pizzeria u sklopu njega neće raditi. Pizzeria je zato otvorena u restoranu Index od 12 do 21 sat, dok samoposlužne linije tog restorana ne rade.

Iz SC-a Split poručuju kako Restoran Kampus i restoran Indeks rade tijekom cijelog vikenda. Zalogajnica Bruno Bušić radi u subotu 30. listopada, a restoran Hostel Spinut radi u nedjelju po redovitom radnom vremenu. Restorani Kampus, Hostel Spinut, Indeks i zalogajnica Bruno Bušić rade u ponedjeljak 1. studenog po redovnom radnom vremenu.

Dio menzi zatvara svoja vrata, provjerite gdje jesti idućih dana u većim studentskim gradovima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap