Pretraga

Evo kojeg datuma studenti trebaju napustiti domove

A- A+

Izmjene u akademskom kalendaru ove su godine zbog Europskih sveučilišnih igara velikom broju studenata uzrokovale organizacijske i financijske probleme. Pomicanje termina ljetnih ispitnih rokova nisu prihvatili svi fakulteti, zbog čega dio studenata gubi smještaj. Studentski je centar objavio da se studenti koji su smješteni na Savi trebaju iseliti do 30. lipnja, a privremeno će se moći smjestiti na Cvjetno, Lašćinu ili Šaru.

srednja.hr

Studentski centar je donio odluku o iseljenju studenata smještenih u studentskom domu Stjepan Radić. Studenti će Savu morati napustiti do 30. lipnja, kako bi tamo mogli biti smješteni strani studenti, natjecatelji na Europskim sveučilišnim igrama. Privremeni smještaj moći će potražiti u drugim studentskim domovima, na Šari, Lašćini ili Cvjetnom naselju.

Izdvojeni članak

Pomaknut drugi ljetni ispitni rok: Evo kada će se održati u Zagrebu i Rijeci

Odluku da se ljetni ispitni rok održi u dva dijela, prvi od 13. do 24. lipnja, a drugi od 22. kolovoza do 2. rujna 2016. godine nisu usvojili svi fakulteti, pa će dio studenata to razdoblje provesti u Studentskim naseljima Cvjetno naselje, Dr. Ante Starčević ili na Lašćini. Studenti se za privremeni smještaj mogu prijaviti u upravama studentskih domova u kojima su smješteni. 

Ljetni smještaj ove je godine organiziran od 15. srpnja do 31. kolovoza na Cvjetnom naselju, a studenti se također mogu predbilježiti u upravama domova u kojima su smješteni. Odluku Studentskog centra o datumu iseljenja možete pročitati ovdje

Evo kojeg datuma studenti trebaju napustiti domove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap