Pretraga

Hrvatskim studentima otvorena prilika za belgijske stipendije od čak 7.500 eura

A- A+

Belgijska vlada međunarodnim studentima nudi do 45 školarina za diplomski studij na flandrijskim fakultetima. Godišnja školarina može iznositi čak 7.500 eura, a rok prijave je 31. ožujak 2016.

Za studiranje u belgijskoj regiji Flandrija mogu se prijaviti redoviti studenti. Stipendije koje mogu iznositi i više od 55.000 kuna godišnje namijenjene su za područja društvenih znanosti.

Dobrodošli su kandidati iz svih zemalja pa se očekuje i velika konkurencija. Zato bi studenti koji se prijavljuju trebali imati visok prosjek ocjena i potvrdu o poznavanju jezika koji traži fakultet domaćin.

Uz formular za prijavu kandidati trebaju poslati kopiju putovnice, službeni prijepis ocjena i pismo motivacije od minimalno jedne i maksimalno dvije stranice. Osim toga, potrebne su vam i preporuke dva vaša profesora te kopija potvrde o potpisanom sporazumu između flandrisjkog fakulteta kojeg odaberete i institucije u kojoj ste upisani u Hrvatskoj.

Prijavu sa svim potrebnim podacima možete poslati najkasnije do 31. ožujka. Svakako pokušajte, a detaljnije informacije za dobivanje ove vrtoglave stipendije provjerite i na web stranici programa.

Hrvatskim studentima otvorena prilika za belgijske stipendije od čak 7.500 eura
Share via
Copy link
Powered by Social Snap