Pretraga

Ministrica obišla novoizgrađeni studentski dom: Imamo fotografije, pogledajte kako izgleda

A- A+

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Nataša Tramišak danas je obišla novoizgrađeni studentski dom u Dubrovniku. Istaknula je kako je zadovoljna što je projekt završen u ugovorenom razdoblju.

Foto: Studentski centar Dubrovnik

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, u pratnji rektora dubrovačkog sveučilišta Nikše Buruma, ravnatelja Studentskog centra Marka Potrebice i pročelnice Upravnog odjela za europske fondove Zrinke Raguž, obišla je danas novoizgrađeni Studentski dom u Dubrovniku.

Ministrica Tramišak izrazila je zadovoljstvo što je projekt završen u ugovornom razdoblju i što je donio unapređenje studentskog standarda u gradu Dubrovniku. Rektor Burum i ravnatelj Potrebica zahvalili su Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije na praćenju i podršci tijekom ugovaranja i izgradnje Studentskog doma.

Pritom su naglasili da su studenti uselili početkom akademske godine, a da će projekt administrativno i ugovorno biti završen 15. veljače ove godine. U tom razdoblju održat će se i završna konferencija odnosno svečano obilježavanje završetka projekta što je jedna od ugovornih obveza Sveučilišta u Dubrovniku.

Većina financijskih sredstava osigurana je kroz Poziv MRRFEU Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Fotogaleriju unutrašnjosti studentskom doma u Dubrovniku možete vidjeti ispod.

Ministrica obišla novoizgrađeni studentski dom: Imamo fotografije, pogledajte kako izgleda
Share via
Copy link
Powered by Social Snap