Pretraga

Na fakultetima u Zagrebu i Splitu izabrano 7 novih dekana – Provjerite tko su!

A- A+

Na sedam fakulteta na sveučilištima u Zagrebu i Splitu izabrani su novi dekani i dekanice. Mandatno razdoblje dekana traje dvije godine, od 2016. do 2018., a novoizabrani dekani i dekanice na funkciju će doći od sljedećeg semestra. Provjerite tko su novi dekani!

www.srednja.hr

Izdvojeni članak

Na Dan žena izabrana prva dekanica Ekonomije u povijesti!

Novi dekani i dekanice izabrani su na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Pravnom Fakultetu u Zagrebu, Geodetskom fakultetu u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. 

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu na dan žena izabrana je prva dekanica u povijesti fakulteta, Maja Fredotović. Na funkciji će zamijeniti dosadašnjeg dekana Željka Garaču.

Novi dekan Agronomskog fakulteta u Zagrebu od sljedećeg semestra biti će Zoran Grgić. Zamijenit će aktualnu dekanicu Tajanu Kričku.

Na Medicinskom Fakultetu za dekana je izabran Marijan Klarica. Na funkciji će zamijeniti akademika Davora Miličića.

I Pravni fakultet u Zagrebu dobio je dekanicu, Dubravku Hrabar, koja će od sljedećeg semestra zamijeniti Hrvoja Sikirića.

Damir Medak novi je dekan Geodetskog fakulteta u Zagrebu, dok je za novog dekana Prehrambeno- biotehnološkog fakulteta u Zagrebu izabran Damir Ježek. 

Novi dekan FOI-a je Neven Vrček koji je dekan postao početkom ove akademske godine, kada je zamijenio Vjerana Strahonju.

Na fakultetima u Zagrebu i Splitu izabrano 7 novih dekana – Provjerite tko su!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap