Pretraga

Objavljen popis studenata koji su dobili jednokrevetne sobe u domu, pogledajte jeste li na listi

A- A+

Studenti koji za to imaju zdravstveno opravdanje mogli su se prijavljivati za smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova u Zagrebu. SC je objavio popis studenata koji su ostvarili pravo na tu vrstu sobe.

Peti paviljon Studentskog doma Stjepan Radić Sava

Peti paviljon Studentskog doma Stjepan Radić na Savi
Foto: Dominik Smolak, srednja.hr

Kao i prethodnih godina studenti koji imaju određene zdravstvene poteškoće imaju pravo na smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova u Zagrebu. Dokumentaciju za ostvarivanje prava na jednokrevetne zaprimala je Služba za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Nakon obrade dokumentacije Nastavni zavod dostavio je popis osoba kojima s obzirom na zdravstveno stanje treba smještaj u jednokrevetnoj sobi. Pravo na jednokrevetnu sobu ostvarilo je 84 studenata, a listu onih koji su dobili jednokrevetnu sobu i onih koji nisu, možete vidjeti pri dnu teksta.

– Studenti u jednokrevetne sobe useljavaju sa potvrdom nastavnog zavoda za javno zdravstvo ‘Dr. A. Štampar’. Studenti koji su ostvarili smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova mogu podići potvrde radnim danom od 13:00 do 14:00 sati, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo ‘Dr. Andrija Štampar’, u Službi za školsku i adolescentnu medicinu, Mirogojska 16. Potvrda se naplaćuje 100,00 kuna. Vremenski rok za useljenje je do 30. rujna 2021., piše u obavijesti SC-a.

Napomena, ako vam lista dobitnika u nastavku nije vidljiva, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.00 MB]