Pretraga

Pogledajte jeste li među dobitnicima sobe: Izašli su rezultati natječaja za studentske domove u Osijeku

A- A+

Bliži se sredina kolovoza, a jedna od glavnih briga studenata je gdje će biti smješteni u idućoj akademskoj godini. Gotovo svi studentski centri u idućim će danima objaviti rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima. Ovoga petka rang-liste dobitnika objavio je SC u Osijeku.

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Studentski centar u Osijeku objavio je rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima. Pravo na Studentski dom kralja Petra Svačića (istočna i zapadna zgrada) ostvarilo je 406 studenata, na Studentski dom kralja Petra Svačića (novi paviljon) još 756, dok je pravo na Studentski dom IGK ostvarilo 173 studenata.

Listu dobitnika i onih koji su sudjelovali u natječaju, a nisu ostvarili pravo, možete vidjeti ispod teksta. Kako im je prijava na natječaj bodovana, studenti mogu provjeriti na ovoj poveznici.

Oni koji smatraju da imaju opravdani povod za to, na ovu privremenu rang-listu dobitnika mogu uložiti prigovor.

– Prigovor na privremenu rang-listu upućuje se u roku od osam dana od objave rezultata Povjerenstvu za rješavanje prigovora, Studentski dom Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek, isključivo poštom preporučeno s naznakom – ‘Povjerenstvo za rješavanje progovora’, stoji u obavijesti SC-a Osijek.

Konačne rang liste, poručuju, bit će objavljene 25. kolovoza.

Treba naglasiti, stoji to u natječaju teksta, kako će studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u novom paviljonu SD kralja Petra Svačića do useljenja primati subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 200,00 kn. Novi paviljon, naime, još uvijek nije otvoren.

U nastavku se nalazi rang-lista SC-a u Osijeku, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [501.63 KB]

studentski dom IGK Osijek
Share via
Copy link
Powered by Social Snap