Pretraga

Pregledali smo gdje se i kada održavaju brucošijade ovih dana: Evo cijelog popisa

A- A+

Iako su na snazi još uvijek restriktivne mjere, brucošijade se, na neki način, mogu organizirati. Pregledali smo što se događa narednih dana.

klub piće

Foto: Pixabay

Studenti su se ove godine vratili, ili pak po prvi put došli, u gradove gdje studiraju. Iako su restriktivne mjere na snazi, ne znači da se baš nikako ne mogu zabaviti, pa tako i organizirati brucošijade. Složili smo listu najavljenih brucošijada.

Brucošijada FER-a ‘Brucifer’

U subotu, 13. studenog hodnici FER-a pretvaraju se u koncertni prostor u kojem ćete imati priliku čuti i gledati 17 različitih izvođača na tri stagea. Tradicionalno vas očekuju projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu. Objavljeni line up: Krankšvester, Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket, Palma, Grše, Jeboton, Ansambl, Ružno Pače, Klinika Denisa Kataneca, Peki Pele, Đutko i Plodovi Zemlje, Vizelj, Doringo, TAMAN, Loše Društvo, ELEVEN, Kaleido. Nadamo se da ste već kupili karte, u cijeni po 70 kuna, jer ih u redovnoj prodaji više – nema.

Brucošijada Agronomskog faksa

U Klubu Roko u petak 22. listopada od 20 sati održat će se, kako najavajuju, najluđi party u godini, odnosno Brucošijada Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Karte se prodaju još sutra od 10 do 14 sati u predvorju VI. paviljona Studentskog doma Stjepan Radić. Brucoši je plaćaju 10 kuna, a svi stariji 20. Osim pretprodaje, karte možeš kupiti i na ulazu u Klub, ali tada će koštati 30 kuna.

Brucošijada Ekonomskog faksa

Nakon prošlogodišnje pauze brucošijada EFZG-a se vraća. U subotu 23. listopada vas, kako kažu, jedan ludi i nezaboravan provod za što bolji početak nove akademske godine. Od 20 sati u prostoru Kluba Roko moći ćete plesati, pjevati i uživati uz najbolji mix pjesama DJ-a kojeg još nisu otkrili. Karte su već rasprodane.

Brucošijada Dentalne medicine

Sutra 21. listopada održava se Brucošijada studenata Dentalne medicine u Rijeci. U Stop klubu, u samom centru grada, studenti će uživati uz muziku, a mogu unaprijed rezervirati i stolove.

Brucošijada Zdravstvenih studija

– Legenda kaže: kakva ti je brucošijada takva je i akademska godina, zato neka ova brucošijada bude najbolja do sada, navode iz organizacije Brucošijade Zdravstvenih studija u Rijeci, koja će se održati u četvrtak 28. listopada, u Stop klubu u samom centru grada.

Brucošijada KIF-a

Studentski zbor KIF-a tradicionalno organizira Brucošijadu u zagrebačkom Klubu Roko sutra 21. listopada s početkom u 20:30 sati. Grupa Pandora će se potruditi da noć bude provedena plesno i kvalitetno i zabavljat će studente sve dok dopuste epidemiološke mjere. Uz grupu Pandora, DJ će se pobrinuti da plesne cipele, navode iz organizacije, budu iskorištene maksimalno. Cijena ulaznice je 20 kuna u pretprodaji.

Brucošijada Učiteljskog faksa

– Pozdravimo nove, a i ‘stare’ studente i zajedno proslavimo početak nove akademske godine onako kako najbolje umijemo – jednom finom zabavom, navode iz organizacije Brucošijade Učiteljskog fakulteta, koja će se održati 27. listopada u Podroomu, u Čakovcu. Studente će zabavaljati DJ Luksi i MC Berto.

Brucošijada Odjela za biologiju

U Osječkoj pivinici u, pogađate, Osijeku u petak 22. listopada održava se Brucošijada Odjela za biologiju. Najavljuju da će cuga biti po akcijskoj cijeni, a dress code su – bijele kute. Mole se osobe da ne dolaze ukoliko se ne osjećaju dobro ili pokazuju simptome korone.

Pregledali smo gdje se i kada održavaju brucošijade ovih dana: Evo cijelog popisa
Share via
Copy link
Powered by Social Snap