Pretraga

Provjerite imate li bodove za upad: Spuštena bodovna granica za useljenje u studentske domove u Zagrebu

A- A+

Studentski centar u Zagrebu priopćio je kako je spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. Zbog toga je dodatan broj studenata ostvario pravo na studentske domove.

studentski dom stjepan radić sava

Foto: Dominik Smolak

Studentski centar u Zagrebu ponovno je spustio bodovnu granicu za useljenje u studentske domove. Ona sada iznosi 1.384 bodova, što znači da su svi oni koji su na natječaju ostvarili toliko ili više bodova ostvarili pravo na smještaj u domu. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 11. listopada 2021. Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, priopćili su iz SC-a.

Treba naglasiti i kako stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine.

– Prilikom useljenja, stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo, stoji u obavijesti SC-a.

studentski dom stjepan radić sava
Share via
Copy link
Powered by Social Snap