Pretraga

Raspisan natječaj za smještaj u studentskim domovima u Rijeci: Doznajte kako se i do kada možete prijaviti

A- A+

Studentski centar u Rijeci raspisao je natječaj za smještaj u tamošnjim studentskim domovima. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redoviti studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili više od 18 ECTS-a.

Studentsko naselje ‘Trsat’| foto: www.scri.uniri.hr

Redoviti studenti hrvatski državljani i državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnome boravku u RH te osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, upisane na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj, imaju pravo sudjelovanja na natječaju riječkog SC-a za smještaj u studentskim domovima.

Izdvojeni članak

Uspjeh na maturi, braniteljski status i prihodi kućanstva: Evo za što sve i koliko bodova možete prikupiti na natječaju za dom

Pravo sudjelovanja na natječaju nemaju studenti koji su ostvarili manje od 18 ECTS bodova u akademskoj godini prijave na natječaj, odnosno oni koji su ostvarili manje od 40 ECTS bodova prosječno u prethodnim godinama studiranja.

Prijavnu dokumentaciju studenti mogu poslati preporučenom poštom od 29. lipnja do zaključno 20. srpnja godine. Dokumentacija se šalje na adresu: Studentski centar Rijeka, Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka, s naznakom ‘NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ’. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga koji je vidljiv na poštanskom pečatu na poslanoj prijavi, smatra se danom predaje Studentskom centru Rijeka.

Drugi način predaje dokumentacije je osobno, u roku od 30. lipnja do zaključno 24. srpnja i to u zatvorenoj kuverti s upisanim imenom i prezimenom, na recepcije Studentskih naselja ‘Trsat’ i ‘I.G. Kovačić’.

Koju je dokumentaciju potrebno predati za sudjelovanje, možete vidjeti u tekstu natječaja u dokumentu koji slijedi. U tekstu na ovoj poveznici možete doznati na čemu sve možete prikupiti bodove na natječajima za domove.

Važna informacija je da studenti koji ostvare pravo na subvencionirano stanovanje u Studentskom naselju ‘Trsat’ i čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice (2.161,90 kn), ostvaruju pravo i na subvenciju smještaja od strane Sveučilišta u Rijeci. Što je sve potrebno za ostvarenje ovog prava doznajte u dokumentu.

Raspisan natječaj za smještaj u studentskim domovima u Rijeci: Doznajte kako se i do kada možete prijaviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap