Pretraga

SC u Zagrebu izdao važnu obavijest za sve brucoše koji se prijavljuju na natječaj za studentske domove

A- A+

Zagrebački Studentski centar u utorak je objavio ovogodišnji natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u studentskim domovima. I ove godine, osim osobnog donošenja dokumenata u SC, studenti se prijavljuju elektroničkim putem. Za sve one koji nemaju AAI korisnički račun, kao i za ovogodišnje brucoše, SC je izdao važnu obavijest.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Svima onima koji se žele prijaviti na ovogodišnji natječaj za studentske domove u Zagrebu, a nemaju AAI korisnički račun, iz SC-a poručuju kako je potrebno je zatražiti privremeni pristup web profilu njihove poslovnice za smještaj.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu

– Pravo na privremeni pristup profilu, koji omogućuje da ispunite web prijavu, možete dobiti ako pošaljete sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, datum rođenja te kontakt broj mobitela ili telefona na e-mail adresu poslovnica@sczg.hr. Isto tako pravo na privremeni profil možete zatražiti osobno u poslovnici za smještaj, poručuju iz zagrebačkog SC-a.

Dodaju, djelatnici neće biti s upoznati s lozinkom koja vam je dodijeljena, tako da je u slučaju brisanja e-maila potrebno zatražiti generiranje nove lozinke.

– Studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija (brucoši), a u akademskoj godini 2017./2018. su završili srednjoškolsko obrazovanje u RH, prijavljuju se putem AAI sustava, s privremenim korisničkim računom koji su dobili od srednjoškolske ustanove. Privremeni pristup ostaje aktivan do 10. listopada 2018., do kada su studenti dužni biti upisani na visoko učilište u Zagrebu te imati otvoren AAI korisnički račun, pojašnjavaju iz SC-a.

Sve dodatne informacije vezane uz natječaj za smještaj u domovima moguće je dobiti i telefonskim putem na brojeve: 01/4593-570 i 01/4593-582.

SC u Zagrebu izdao važnu obavijest za sve brucoše koji se prijavljuju na natječaj za studentske domove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap