Pretraga

Splitski fakultet oprostio se od svoje kolegice: ‘Kao da hodnicima još čujemo tvoj zvonki smijeh’

A- A+

Pomorski fakultet u Splitu jučer se, na dan Svetog Nikole, oprostio od svoje dugogodišnje kolegice i prijateljice. Marjana Ljepotić preminula je nakon teške bolesti, a cijeli je svoj život provela upravo na tom faksu. Kolege su se oprostile od nje dirljivom porukom.

Marjana Ljepotić, referentica za izobrazbu pomoraca Pomorskog fakulteta u Splitu, preminula je jučer nakon teške bolesti. Njeni su se kolege i prijatelji s njom oprostili dirljivom porukom.

“Cijeli život je provela na svojem Pomorskom fakultetu. Bila je izvrstan zaposlenik, prijatelj, radnik. Svi smo je voljeli. Ove godine kao da se sve poklopilo. Da nema epidemije, da imamo proslavu Dana Fakulteta, bila bi glavna za organizaciju, feštu i pjesmu. Ove godine kao da je sve utihnulo. Na sam Dan Fakulteta, Marjana je pod zaštitom Svetog Nikole otišla na ljepše mjesto otkud će paziti na nas. Sve nas je voljela, kao i mi nju. Voljela je Fakultet, s njim je živjela. Žao nam je što te bolest otrgnula od nas. Počivaj u miru naša Mare, kao da hodnicima još čujemo tvoj zvonki smijeh”, napisali su njeni kolege.

Splitski fakultet oprostio se od svoje kolegice: ‘Kao da hodnicima još čujemo tvoj zvonki smijeh’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap