Pretraga

Ako ste na ‘Savi’, ovu kavu smijete propustiti: Velike su šanse da pronađete novog frenda ili srodnu dušu

A- A+

Prošle godine dvije su studentice i stanarke najveće studentskog doma u Hrvatskoj, SN ‘Stjepan Radić’ organizirale zanimljiv događaj pod nazivom ‘Kava Sava’. Pojednostavljeno objašnjeno, riječ je o ispijanju kave u dvorištu doma ‘Sava’ i to s potpunim strancem, a događaj će se održati i ove godine. Cilj ‘Kave Save’ bolje je upoznavanje sustanara, pronalazak novih prijatelja s kojima ćete u narednim godinama dijeliti životni prostor, a oni s(p)retniji možda pronađu i srodnu dušu.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Nova akademska godina brucošima je ujedno i jedan od najvećih koraka u nepoznato. Oni koji su zbog studija preselili u drugi grad i žive u studentskom domu okruženi nepoznatim ljudima u još su ‘strašnijoj’ situaciji.

Izdvojeni članak

Da u studentskom domu bude k’o doma: Studenti će usred dvorišta na ‘Savi’ piti kavu s potpunim strancem 

Kako biste u strancu pronašli prijatelja (a možda i nešto više) i ove se godine u dvorištu doma na ‘Savi’ organizira najveće ispijanje kave. Organizatori su pokretači projekta ‘Klikom po Savi’ i domski Studentski odbor.

Kako je u studentskoj Facebook grupi poručila organizatorica, a koncept je jednostavan: uz kavu i kolače student dobiva s listić s brojem i sjeda za stol s osobom koja ima isti broj. Za one koji imaju problema sa započinjanjem razgovora tu je dodatna pomoć – na stolu će se naći šalabahter s pitanjima s kojima možete probiti led. Ovisno o odazivu, vrijeme pojedinog razgovora možda se ograniči, ali oni koji će to željeti mogu ga nastaviti.

Priliku za upoznavanje sustanara, novih prijatelja ili pak srodne duše imat ćete već u nedjelju 14. listopada od 15 sati na krugovima, gdje je ‘Kava Sava’ i zakazana. Najnovije informacije o događaju možete pratiti na ovoj poveznici.

Ako ste na ‘Savi’, ovu kavu smijete propustiti: Velike su šanse da pronađete novog frenda ili srodnu dušu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap