Pretraga

U još dva sveučilišna grada izašli su rezultati natječaja za studentske domove, provjerite jeste li na listi

A- A+

U prošlom mjesecu u većini studentskih centara zatvoreni su natječaji za smještaj u studentskim domovima, a rezultati polako stižu ovih dana. Studentski centar u Varaždinu i Sveučilište u Zadru u četvrtak su objavili rang liste dobitnika smještaja.

Studentski dom Varaždin| foto: SC Varaždin

Nova akademska godina započinje tek za mjesec i pol, ali studenti se već sada brinu oko toga gdje će stanovati. Oni koji su se prijavili na natječaje za smještaj u studentskim domovima u narednim će tjednima doznati jesu li ostvarili pravo na sobu. Liste dobitnika objavili su Studentski centar u Varaždinu te Sveučilište u Zadru.

SC Varaždin

Kada je riječ o natječaju SC-a Varaždin, na njega se prijavilo ukupno 1.378 studenata, a od toga su 54 prijave bile nepotpune i tri prijave poslane izvan roka.

– U studentske domove Studentskog centra Varaždin pravo na smještaj ostvarilo je 811 studenata, a pravo na subvencije za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu ostvarilo je 27 studenata, u Koprivnici 17 studenata, u Križevcima jedan student i u Bjelovaru devet studenata, stoji u obavijesti SC-a Varaždin.

Riječ je o privremenoj listi, studenti koji smatraju da im dokumentacija nije dobro bodovana mogu poslati prigovor u roku od osam dana od dana objave privremenih rezultata natječaja. Iz SC-a naglašavaju kako rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Prigovor se upućuje ako je došlo do pogreške kod bodovanja dokumentacije poslane na natječaj, na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za rješavanje prigovora, J. Merlića 9, 42000 Varaždin.

Studenti koji su se prijavili na natječaj SC-a Varaždin na ovom linku prijavom putem AAI korisničkog računa mogu provjeriti kako im se bodovala prijava za natječaj, a oni bez AAI korisničkog računa isto mogu obaviti ovdje. U nastavku se nalazi lista dobitnika smještaja u domu, subvencije za privatni smještaj kao i studenata koji nisu ostvarili pravo, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [477.03 KB]

Sveučilište u Zadru

Osim varaždinskog SC-a, rezultate natječaja za dom objavilo je i Sveučilište u Zadru. Ondje je u natječaju sudjelovalo 597 studenata, a njih 436 ostvarilo je pravo na studentski dom, učenički dom ili subvenciju za privatni smještaj.

Rok za podnošenje prigovora na privremene rezultate u Zadru traje od 12. kolovoza do 19. kolovoza 2021., prigovor se podnosi isključivo pisanim putem (upućuje redovnom poštom, preporučeno) na adresu: Sveučilište u Zadru, Centar za studentski standard, Povjerenstvo za prigovore, Ulica dr. Franje Tuđmana 24 d, 23000 Zadar.

Sa  zadarskog Sveučilišta poručuju kako se naknadna dokumentacija neće razmatrati, a studenti mogu uložiti prigovor isključivo na izračun bodova. U nastavku se nalazi lista dobitnika smještaja u domu, subvencije za privatni smještaj kao i studenata koji nisu ostvarili pravo, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [352.02 KB]

studentski dom varaždin
Share via
Copy link
Powered by Social Snap