Pretraga

Upravo je objavljen natječaj za Erasmus+ stručnu praksu, pogledajte što vam sve treba za prijavu

A- A+

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata kroz stručnu praksu za ovu akademsku godinu. Natječaj je otvoren sve do 31. svibnja 2019. godine, a studenti se prijavljuju putem za to predviđenih obrazaca i posebnih uvjeta koje propisuju sastavnice Sveučilišta. Cijeli tekst natječaja i ostaje informacije možete pronaći ovdje.

Sveučilište u Splitu; foto: www.unist.hr

Erasmus+ stručna praksa još jedna je odlična prilika za upoznavanje ljudi iz različitih dijelova svijeta, ali i stjecanje iskustava s mnogobrojnih institucija u svijetu. I ove godine Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za tu vrstu studentske mobilnosti, a otvoren je sve do 31. svibnja 2019. godine.

Mogu se prijaviti svi studenti, a za prijavu je potrebno dosta dokumenata i potvrda. Konkretno, morate imati ispunjeni prijavni obrazac, letter of confirmation od strane prihvatne ustanove, motivacijsko pismo na engleskom jeziku, prijepis ocjena sa svih razina studija, dokaz o znaju engleskog jezika i europas životopis.

Studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa dodatno moraju priložiti dokumente uz prijavu, a uglavnom se radi o potvrdi s Porezne uprave o primanjima u 2017. godini za sve članove zajedničkog kućanstva i Izjavi o članovima zajedničkog kućanstva.

Sve ostale detalje, informacije, kriterije pojedinačnih sastavnica, kao i cijeli tekst natječaja, možete pronaći na ovom linku.