Pretraga

Visoke škole

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Zagrebačka škola ekonomije i managementa započela je s radom u rujnu 2002. godine, a AACSB akreditacijom postala je međunarodno akreditirana poslovna škola. AACSB akreditaciju posjeduje 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu, a 10% najboljih studenata tih poslovnih škola okuplja se u prestižno akademsko društvo Beta Gamma Sigma.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i management izvode se tri preddiplomska studija: studij ekonomije i managementa (na hrvatskom i engleskom jeziku), studij poslovnog prava i ekonomije (na hrvatskom jeziku) te studij poslovne matematike i ekonomije (na engleskom jeziku).

Diplomski, MBA program studij uvršten je u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i izlistan je među top 60 MBA u Europi!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa posebna je po snažnoj mreži partnerskih sveučilišta i poslovnih škola, na koje njihovi studenti odlaze na studentske razmjene – bez dodatnih troškova školovanja. ZŠEM ima ugovore sa više od 150 partnerskih sveučilišta. Radi se o redom najboljim sveučilištima i poslovnim školama u svijetu. Primjerice, Nanyang Technological University u Singapuru, ESSEC u Parizu, Nova School of Business and Economics u Lisabonu, St. Gallen University u Švicarskoj, University of Michigan – Flint.

Studentima ZŠEM-a na raspolaganju stoji i Career Centar koji im pomaže prilikom traženja stručne prakse te studentskog ili trajnog zaposlenja.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa

foto: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa potrebno je položiti prijamni ispit. Prijamni ispit sastoji za sve preddiplomske studije sastoji se od ispita iz matematike, ispita iz engleskog jezika, motivacijskog eseja i razgovora. Prijamni ispiti za studij poslovne matematike i ekonomije te studij poslovnog prava i ekonomije sadržava dodatni element – ispit iz opće informiranosti.

Po prijavi za prijamni ispit svaki kandidati dobiva materijale za pripremu.

Sve dodatne informacije o načinu prijave za prijamni ispit dostupni su na ZŠEM-ovoj stranici.

Adresa visokog učilišta: Vukasovićeva ulica 1, 10000 Zagreb

Broj telefona: +385 99 2636829

Mail kontakt: [email protected]

OIB: 96760515998

Link na web stranicu: https://www.zsem.hr

Izračun bodova za upis na fakultet na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!