Pretraga

Najbolji maturantski slogani imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade

A- A+

Doba je školske godine kada maturantske brige rastu. Osim priprema za maturu i maturalne večeri, glavobolje im zadaje i osmišljanje slogana kojeg će imati ispisanog na majicama svojih posljednjih školskih dana. Tko ima bolji, više je cool. Osim u Osječko – baranjskoj županiji, gdje najbolji slogani osvajaju i vrijedne nagradu.

Foto: Savjet mladih Osječko-baranjske županije/Facebook

Već petu godinu za redom članovi Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka predstavljaju svoj projekt ‘Najbolji maturantski slogan’. Ovaj projekt privlači mlade slavonske maturante koji ovdje prijavljuju slogane koje će ispisati na svojim majicama, a nagrade za pobjednike vrlo su primamljive.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Najbolje majice sa zagrebačke norijade

Projekt nastao da bi se što više mladih uključilo u program rada Savjeta

Donna Šimatić, predsjednica Savjeta mladih Osječko-Baranjske županije kaže kako je ovaj natječaj nastao u Suradnji sa savjetom mladih grada Osijeka iz razloga što su programom rada željeli obuhvatiti sve mlade.

– Kako svake godine svojim programom rada želimo obuhvatiti sve skupine mladih osmišljen je nagradni natječaj za maturante. Postojali su sličnih natječaji koje su osmišljavale firme koje tiskaju majice stoga smo se mi odlučili osmisliti novu ideju i započeti s nagradnim natječajem, kazala nam je predsjednica Savjeta.

Na nagradni se natječaj tako mogu prijaviti srednje škole na području Osječko-baranjske županije sa svojim šaljivim natpisima, sloganima, koje će nositi zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Maturanti se sa svojim sloganima mogu prijaviti putem Facebook stranice Savjeta mladih Osječko-baranjske županije od petka, 8. travnja pa sve do 16. svibnja. Samo glasovanje za najbolji slogan započeti će 18. travnja.

– Važno je napomenuti kako maturanti slogane mogu prijavljivati za vrijeme glasovanja te ih za vrijeme natječaja mogu promijeniti, odnosno prijaviti novi slogan, napominje Šimatić.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Maturanti iz raznih krajeva Hrvatske poslali nam majice i kostime za norijadu

Maturanti mogu osvojiti lijepe džeparce

Dvije nagrade se posebno dodjeljuju na području grada Osijeka, a dvije na području čitave županije.

– Prvu nagrada za slogan na području grada Osijeka osigurao je Savjet mladih grada Osijeka te će maturanti moći osvojiti iznos od 2.500,00kn, dok je drugu nagradu osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije te će drugoplasirani slogan osvojiti iznos od 1.500,00kn. Maturanti na području ostatka županije također će biti nagrađeni s dvije nagrade. Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije, a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznositi će 2.500,00kn dok će drugoplasirani osvojiti iznos od 1.000,00kn, kaže Šimatić.

Slogan koji bude imao najviše lajkova na dan 16. svibnja 2016. u podne, bit će proglašen pobjednikom natjecanja. Najbolji maturantski slogan na području grada Osijeka biti će proglašen dan poslije, 17. svibnja u sklopu programa i plesa Quadrilla u Županijskoj ulici u Osijeku, kada će dobitnicima biti uručene nagrade.

A pobjednički ujedno i najzanimljiviji slogani unazad nekoliko godina su:

‘4 godine u 06:00 se dizali da bi u 3PM na vrijeme stizali’, III. gimnazije iz Osijeka

‘Gimnazijalci sigurno idu u raj, jedan pakao im je dovoljan’, Gimnazije Beli Manastir

‘Ne nose svi superheroji plašt’, Medicinske škole iz Osijeka

Share via
Copy link
Powered by Social Snap