Pretraga

Objavljen ispit i rješenja iz psihologije: Saznajte točne odgovore

A- A+

Unatoč prošlogodišnjim slabim rezultatima maturanata, Psihologija je i u 2016. bila jedna od najpopularnijih predmeta na državnoj maturi. Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje jutros je objavio rješenja za ispit koji je prošlu srijedu pisalo 4.275 kandidata.

Foto: flickr

Na red da kroz Državnu maturu pokažu svoje znanje iz Psihologije, proteklu je srijedu došlo 4.275 srednjoškolaca. Odmah po završetku o dojmovima s ispita raspitali smo se među gimnazijalcima iz Križanićeve ulice, koji su nam otkrili da se Psihologija mogla lako spremiti u tjedan dana.

S obzirom na to kako je na prošlogodišnjem ljetnom roku svaki četvrti pristupnik dobio jedinicu, prema izjavama maturantica iz Križanićeve, čini se da je ove godine bilo znatno lakše pa se isplatilo birati ovaj predmet koji većina gimnazijalaca sluša svega dvije godine.

Provjerite u dokumentima ispod jeste li ipak trebali polagati Psihologiju. Ako se niste uplašili loših rezultata s prijašnjih godina, saznajte odgovore na pitanja kao što su: Koje metode istraživanja su najprikladnije za istraživanja o ponašanju navijača, koja je bila svrha prvog testa inteligencije te koja dva znaka stresa pokazuje Sanja prije pisanja ispita:

Psihologija: Odgovori

Psihologija: Pitanja

Psihologija: Način bodovanja

Pogledajte ostala rješenja s ovogodišnje Državne mature:

Biologija

Vjeronauk

Likovna umjetnost

Geografija