Pretraga

Brucifer se vraća: Poznat datum i način održavanja najpopularnije brucošijade u Zagrebu

A- A+

Opće je poznato da je brucošijada FER-a jedan od najvećih i najboljih partija u Hrvatskoj. Istina, upitno je koliko je to zapravo event za brucoše – s godinama je to postao pravi mali festival. Nakon prošlogodišnje pauze, Brucifer se vraća!

Brucošijada FER-a, foto: Facebook

Nakon što se prošle godine nije održao Brucifer, nestrpljivo se očekivalo novo izdanje. Iako je bilo upitno hoće li ove godine biti moguće organizirati brucošijadu na kakvu smo inače naviknuli kada je u pitanju FER, izgleda da je.

Danas se tako pojavio i event na Facebook-u, pa je posao poznat i datum same brucošijade – subota 13. studeni 2021. godine. Održat će se, kao i inače, na samom FER-u. Iako još nije poznato tko će nastupati ove godine, najavljeno je 16 različitih izvođača na tri pozornice, uz projekcije filmova u kinu i party u KSET Caffeu.

Jako je bitno i napomenuti u kakvim će se uvjetima održati brucošijada. Kako piše na službenoj Facebook stranici eventa, poštovat će se upute Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. Trenutno, to znači da bi ulaz bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom koju mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap