Pretraga

Genijalna riječka ideja: Svjetsko prvenstvo u puckanju bubble folija

A- A+

Klub mladih u Rijeci došao je na, složit ćete se, genijalnu ideju – osmislili su Svjetski, humanitarni dan u puckanju svima nam omiljene pucketajuće zaštitne folije. Ovo svjetsko natjecanje nosi i humanitarnu notu.

Izvor: Facebook, Klub mladih Rijeka

Ukupna kotizacija u iznosu od simboličnih pet kuna biti će donirana Dječjoj bolnici Kantrida. Na natjecanje su pozvani svi ljubitelji pucketajuće folije, a najvještije ‘puckaše’ očekuju i brojne bogate nagrade. 

Naoko jednostavna igra diktirana je strogim pravilima

Neki ju zovu zračna folija, neki bubble folija ili pak folija sa zračnim jastucima, ali popularna puckalica i danas nam izmami osmijeh na lice, a nekad nam bude čak i draža od sadržaja koji je u nju umotan. Sigurno i vi spadate u kategoriju onih koji kada jednom krenu puckati zračne mjehuriće, jednostavno ne mogu prestati. Mladi Riječani učinili su velikoj većini uslugu i tako danas organizirali prvo Svjetsko humanitarno prvenstvo.

No, kao i u svakoj igri, tako i u ovoj morate se držati strogo određenih pravila. Na natjecanju bit će korištena pucketajuća folija veličine 25X50 centimetara, a strogo je zabranjeno puckati ‘štrukanjem’, stiskanjem o stol, nogama ili uz pomoć druge osobe. Puckanje se vrši isključivo kažiprstom i palcem s jednom ili obje ruke. 

Natjecanje će nadzirati pet licenciranih internacionalnih sudaca stoga će svako kršenje pravila biti strogo kažnjeno.

Svi kreću u isto vrijeme

Prema pravilima svi natjecatelji kreću puckati u isto vrijeme, a pobjednik je onaj koji prvi ispucka sve mjehuriće. 

Nikako ne propustite ovo zabavno natjecanje koje će se održati danas, u 19:00 sati u prostorijama Kluba mladih u Rijeci jer osim što će najvještiji biti nagrađeni pićem, kao nagradu možete osvojiti i potpuno nove puckalice. 

Genijalna riječka ideja: Svjetsko prvenstvo u puckanju bubble folija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap