Pretraga

Izašla snimka incidenta s maturalne u Koprivnici: Profesor na cajke izvodio striptiz, učenik ga snimao, a onda se zakuhalo

A- A+

Profesor Obrtničke tehničke škole sinoć je pretučen na maturalnoj zabavi u Koprivnici! Prema neslužbenim informacijama zadobio je teške tjelesne ozljede.

Foto: mathandreadinghelp.org

Kako izvještava podravski.hr, incidentu je prethodio obračun vidljiv na videosnimci, a koju su dobili od učenika.

Jedan od maturanata je objasnio i kako je sve počelo.

– Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav, ispričao je za podravski.hr jedan od svjedoka.

Tučnjava je najprije prijavljena županijskom Centru 112.

Izdvojeni članak

Dvije djevojke iz Splita brutalno se potukle, a masa skandirala: Policija pokrenula kriminalističko istraživanje

– S privatnog broja u 2.39 sati primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji,  rekao je za podravski.hr pročelnik Centra Ivan Kramarić.

U tijeku je i kriminalističko istraživanje slučaja.

– Za sada mogu kazati kako je jedna osoba ozlijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao, u uobičajeno službenom policijskom tonu, za spomenuti se  izvor očitovao glasnogovornik PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek.

Prema pričama učenika, profesor je svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru. Tvrde da je bio je napadan, degutantan i nametljiv, skidao se te ga je na kraju učenik udario navodno isprovociran uvredama.