Pretraga

Kako pomoću psihologije ostvariti svoje snove otkrijte na šestom PsihoFestu

A- A+

Jedan od najdugovječnijih festivala za popularizaciju psihologije u Hrvatskoj, PsihoFest, ove se godine održava u potpunosti online preko platforme Zoom. Trajat će devet dana, od 18. do 26. rujna, a svi zainteresirani za interaktivne radionice mogu se prijaviti do 15. rujna.

Filozofski fakultet u Zagrebu
Foto: srednja.hr

U organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu ove godine održava se šesti po redu PsihoFest. Bit će u potpunosti online preko Zooma, a program će trajati devet dana od 18. do 26. rujna. Profesori, asistenti i studenti studija Psihologije pripremili su program u obliku radionica, predavanja, prezentacija i interaktivnih materijala. PsihoFest nastoji svima zainteresiranima približiti široki spektar tema iz svih područja psihologije.

Izdvojeni članak

Kako se dobro posvađati i što nas psihologija uči o prekidu veza saznajte u nedjelju na Filozofskom

– Naš je cilj spoznaje znanstvene psihologije široj javnosti približiti na razumljiv i edukativan način. Upravo zato ovogodišnji se online koncept PsihoFesta bazira na interaktivnim predavanjima te će, svi oni koji nas budu pratili, moći izravno sudjelovati u svim raspravama. Osim toga, tijekom čitavog perioda održavanja manifestacije osigurali smo i brojne, također interaktivne, materijale kako bi ljudi iz cijele Hrvatske, mogli učiti o povezanosti kreativnosti i mentalnih bolesti, kako prepoznati prokrastinaciju i kako si pomoći, koji su motivi za igranje igrica i još mnoštvu drugih aktualnih tema, objasnila je Tanja Jurin s Odsjeka za psihologiju i jedna od organizatorica PsihoFesta.

Svaki dan ovogodišnjeg PsihoFesta bit će posvećen posebnoj temi iz psihologije kroz ukupno 30 radionica i predavanja. Neke od tema su što su psihologija i svemir, što psihologija govori o komunikaciji, kako psihologijom doći do ostvarenja snova, mijenjamo li psihologijom druge i ostala pitanja koja si svakodnevno postavljamo. Interaktivne radionice imaju ograničeni kapacitet sudionika pa svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti do 15. rujna putem službene web stranice PsihoFesta.

Kako pomoću psihologije ostvariti svoje snove otkrijte na šestom PsihoFestu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap