Pretraga

Kazna za neuzimanje računa na blagajni 200 kuna

A- A+

Ministar financija Slavko Linić već je s nekoliko svojih odluka stao na žulj brojnim građanima. U jeku sezone pozatvarani su hoteli diljem hrvatske obale, nastao je kaos uvođenjem fiskalnih blagajni, no tu nije kraj. Linićevi inspektori počeli su naplaćivati kazne i građanima koji ne uzimaju račune na blagajni.

web-trgovina.biz

Budući da se Hrvatska još nije izvukla iz ralja recesije, ministar financija Slavko Linić donosi odluku za odlukom sve u cilju da izađemo iz krize. No, stanje se u državi ne popravlja, a svaki Linićev potez razljućuje brojne građane Lijepe naše.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Neobjašnjivi računi i cjenici

Uvođenjem fiskalnih blagajni ministar financija navukao je gnjev zaposlenika na hrvatskim tržnicama, zatvorio je u jeku sezone niz hotela diljem jadranske obale, no započeo je i novi udar na građane.

Naime, posljednjih dana Linićevi inspektori presretali su kupce ispred dubrovačkih trgovina i provjeravali jesu li imali račun. Jedna gospođa je čak morala platiti kaznu od 200 kuna jer isti nije imala, a netom je izašla iz trgovačkog centra Pemo u župi dubrovačkoj, piše Dubrovački vjesnik.

Zbog potonjeg, trgovci sve češće upozoravaju građane da uzimaju račune i ostatak novca kako ne bi imali problema ni jedni ni drugi.

Kazna za neuzimanje računa na blagajni 200 kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap