Pretraga

Nezapamćena tragedija kod Posušja: Osmero mladih ugušilo se plinom u novogodišnjoj noći

A- A+

Nezapamćena tragedija dogodila se na Tribistovu u Općini Posušje, u Županiji Zapadnohercegovačkoj Bosne i Hercegovine. U novogodišnjoj noći preminulo je osmero mladih od posljedica gušenja plinom.

Foto: Pixabay

Kako piše Večernji.ba, na Tribistovu, u općini Posušje, u novogodišnjoj noći dogodila se nezapamćena tragedija. Prema saznanjima Večernjeg lista, osmero mladih preminulo je od posljedica gušenja plinom. Večernji prenosi kako je riječ o četiri djevojke i četiri mladića iz Rakitna i Posušja, a Klix.ba piše da se radilo o učenicima četvrtih razreda srednje škole i studentima.

Do nesreće je, navode spomenuti izvori, došlo uslijed problema s agregatom u vikendici u kojoj su čekali novu 2021 godinu.

Cijeli posuški kraj i Hercegovina zavijeni su u crno, a iz Općine Posušje uputili su najiskrenije izraze sućuti obiteljima stradalih.

– Povodom tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih upućujemo najiskrenije izraze sućuti. Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad, napisali su iz Općine na svojim web i Facebook stranicama.

svijeća gori u mraku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap