Pretraga

Nova [Oglasna ploča] vodi vas na sljedeća događanja

A- A+

Tjedan vam je brzo proletio, zar ne? Nova Oglasna ploča ponovno je u akciji, nova događanja u tijeku, a vi sami odaberite gdje ćete.

Ovotjedna Oglasna ploča vodi vas na:

Pips Chips i Videoclips ‘uštekani/ištekani’ (3.3.2016. četvrtak) – U zagrebačkom Vintage Industrial Baru ovaj četvrtak rezerviran je za popularne Pipse. Na svom službenom Facebook najava za koncert u Vintageu glasi: „plači, fred, supermama, na putu, poštar, bog….sve to NEĆETE čuti u VINTAGE-u 3.3. kada ste zadnji puta bili na takvom gigu Pipsa? točan odgovor glasi: NIKAD!“ Stoga otiđite provjeriti što su to Ripper i ekipa pripremili na svom uštekano-ištekanom koncertu. Broj ulaznica je ograničen

Predstavu ‘Kako misliš mene nema?’ (4.3.2016. petak) – Zagrebački ‘Teatar Exit’ gostuje u Varaždinu stoga se svim Varaždincima daje na znanje da ako još nisu neka pogledaju predstavu prožetu svim vrstama emocija. U dvosatnoj predstavi koja je nagrađivana brojnim nagradama u Hrvatskoj i regiji igraju Amar Bukvić i Filip Juričić, a svojim transformacijama i životnim pričama realno oslikavaju današnji život. Predstava igra u petak u varaždinskom HNK-u s početkom u 17 sati.

Probnu maturu – besplatno (5. i 6.3.2016. subota-nedjelja) – Iako su službene prijave za besplatnu probnu maturu završile danas, mi ovim putem podsjećamo sve one koji su se prijavili (ili će se jednom drugi put prijavljivati) Otvoreno učilište Algebra u čak osam hrvatskih gradova ovaj vikend organizira pisanje probne državne mature. Ovakva neslužbena simulacija mature organizira se u svrhu što boljeg uvida učenicima u rezultate te mogućnost dobivanja povratnih informacija oko ispita kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću državnu maturu. U subotu probna matura piše se u Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku, a u nedjelju u Zagrebu.

Koncert Elementala (5.3.2016. subota) – Grupa Elemental koncertom ‘Dan E’ slavi svoju punoljetnost. Ovaj sedmeročlani bend u Domu sportova održat će veliki solo koncert na kojem će uz dobro nam poznate hitove, promovirati i svoj novi album ‘Tijelo’. Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventima.

#ospunk (5.3.2016. subota) – Ovu subotu će svi ljubitelji punka doći na svoje. U zagrebačkoj Tvornici kulture nastupaju tri punk grupe ‘Debeli Precjednik’, ‘Gužva u 16-ercu’ i ‘Grupa tvog života’. Sve tri grupe žare i pale već dugih niz godina, dijele istu regiju – Slavoniju, a nazivaju ih još i uzdanicima slavonske punk scene. Ukoliko ulaznice niste nabavili u pretprodaji, puna cijena za ovaj punk spektakl u Tvornici iznosi 50 kuna.

Dan fakulteta (6.3.2016. nedjelja) – Udruga sisačkih studenata po treći put organizira Dan fakulteta gdje će svi budući studenti imati prilike saznati sve potrebne informacije za upis na željeni fakultet. Na programu koji traje od 14 do 17 sati očekuju vas studenti zagrebačkih fakulteta koji će vam vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice oko upisa na određeni fakultet. U hotelu ‘Panonija’ u Sisku gdje će se održavati ‘Dan fakulteta’ očekuju vas studenti FER-a, FSB-a, Ekonomije, Prava, FFZG-a, Šumarstva, Medicine i brojnih drugi, a osim informativnih razgovora, sisački studenti za vas su pripremili i izlaganja o studentskim domovima i stipendijama.