Pretraga

Poznati dobitnici ulaznica za konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset

A- A+

Povodom desetog rođendana portala srednja.hr organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset. Željeli smo proslaviti kako doliči, stoga smo svoje čitatelje odlučili darovati ulaznicama za konferenciju. Uvjet je bio da nam se javite s kreativnom porukom i objasnite zašto želite doći, a rok za prijavu završio je danas u podne. Sada su poznata i imena dobitnika koje donosimo u nastavku.

obrazovnih deset

Portal srednja.hr slavi deseti rođendan, a možete ga proslaviti s nama | Foto: srednja.hr

Konferencija srednja.hr+ Obrazovnih deset održat će se 5. studenog 2021. u kinu Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu od 9h do 17h. Registracija gostiju započinje u 8:30. Osim uživo, događaj je moguće pratiti i online zahvaljujući prijenosu putem sustava Entrio, a snimke će biti dostupne za gledanje i do tjedan dana nakon završetka konferencije. Program je tematski raspoređen u dvije dvorane posvećene visokom obrazovanju i školstvu, a gosti i predavači zanimljivih panela i predavanja bit će neki od najvažnijih aktera obrazovanja i znanosti današnjice.

Izdvojeni članak
obrazovnih deset

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovnih deset

Program Dvorane školstvo bavit će se temama kao što su potreba uvođenja građanskog odgoja u škole, pitanjem plaće profesora, učionicom budućnosti i drugima. U Dvorani visokog obrazovanja raspravljat će se o tome treba li ukinuti maturu, problemu seksualnog uznemiravanja na visokim učilištima te reformi visokog obrazovanja. Cijeli program pogledajte ovdje, a ulaznice je moguće kupiti ovdje.

Za naše smo čitatelje organizirali i darivanje kojim je bilo moguće ukupno deset ulaznica dobiti na poklon. Rok za prijavu istekao je danas u podne. Deset ulaznica, pet za događaj uživo te pet za sudjelovanje online, otišlo je u ruke najkreativnijim prijavama.

Tko su dobitnici darivanja?

Ulaznice za događaj uživo darujemo sljedećim čitateljima i čitateljicama: Maja Šarić; Martina Novotny; Luka Milovanović; Bjanka Stojanova; Anita Belančić.

Ulaznice za sudjelovanje online na poklon dobivaju: Darinka Bistrović; Vesna Ptiček; Martin Bukovec; Lucia Matičević; Laura Šuran.

Dobitnicima ćemo se javiti putem maila. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i radujemo se druženju 5. studenog na konferenciji srednja.hr+ Obrazovnih deset!


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program možete pogledati ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset