Pretraga

Provjerite kako će u subotu prijepodne prometovati ZET-ovi tramvaji

A- A+

U Zagrebu će se u subotu 7. svibnja održati vatrogasni mimohod na kojemu će sudjelovati 2000 vatrogasaca. Iz tog je razloga od 8:45 – 10 izmijenjena linija prometovanja nekih tramvaja. U nastavku donosimo kako možete do grada u subotu prijepodne.

Srednja.hr

Jučer se obilježio blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, a svibanj je mjesec zaštite od požara te vatrogasci dodatnim aktivnostima žele građanima skrenuti pozornost na važnu ulogu vatrogastva u zaštiti ljudi i imovine.

Tim i povodom obilježavanja 140 godina od osnutka Hrvatske vatrogasne zajednice, u Zagrebu će se u subotu, 7. svibnja, održati svečani vatrogasni mimohod na kojem se očekuje više od 2000 vatrogasaca.

Organizirana kolona vatrogasaca kreće iz Savske ceste 1 u 9 sati prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje će se održati javna vatrogasna pokazna vježba. Iz toga će razloga od 8:45 do 10 sati tramvajski promet središnjim gradskim trgom biti preusmjeren na Glavni kolodvor, a tramvajska linija broj 12 vozit će obilazno Ulicom grada Vukovara i Šubićevom ulicom.

Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost, prometne službe ZET-a pratit će situaciju na terenu i koordinirati promet u suradnji s policijom.

Provjerite kako će u subotu prijepodne prometovati ZET-ovi tramvaji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap