Pretraga

srednja.hr povodom desetog rođendana organizira obrazovni događaj godine

A- A+

Portal srednja.hr slavi deseti rođendan! Kako bismo proslavili, organiziramo svoju prvu hibridnu obrazovnu konferenciju koja će se održati 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Konferencija ‘srednja.hr+ Obrazovnih deset’ okupit će vodeće ljude obrazovanja i znanosti te studente i učenike kako bi zajednički pokušali odgovoriti na pitanje: gdje se obrazovanje kretalo zadnjih deset godina, a kamo ide?

obrazovnih deset

Portal srednja.hr slavi deseti rođendan, a možete ga proslaviti s nama | Foto: srednja.hr

Ove godine slavimo deset godina djelovanja portala srednja.hr. Svih deset godina radili smo na cilju kojem smo predani od samog početka: promociji i poboljšanju obrazovanja u Hrvatskoj. U prvih deset godina rada postali smo vodeći medij za mlade, neizostavan izvor informacija o obrazovanju, ali i korektiv transparentnosti obrazovnog sustava o čemu svjedoče i nagrade za istraživačko novinarstvo naših novinara.

Kako bismo proslavili, 5. studenog 2021. od 9h do 17h (registracija gostiju započinje u 8:30) organiziramo obrazovni događaj godine: konferenciju srednja.hr + Obrazovnih deset. Zagrebačko kino Kaptol Boutique Cinema ugostit će najvažnije sudionike obrazovanja u zemlji. U dvije dvorane kina Kaptol Boutique Cinema održat će se 12 panela i 8 predavanja posvećenih školstvu i visokom obrazovanju, a cijeli će se događaj prenositi online putem sustava Entrio gdje i možete kupiti ulaznice. Na taj način smo osigurali mogućnost sudjelovanja na konferenciji svima onima koji neće moći taj dan biti s nama fizički. Program konferencije pogledajte ovdje.

Što očekivati od konferencije?

Iako ime portala srednja.hr sugerira da je riječ o portalu za srednjoškolce, od početka smo bili više od toga. Mjesto smo okupljanja cijelog obrazovnog sustava i znanosti, a tu smo širinu preslikali i na program konferencije i saželi u znaku ‘+‘ u njenom imenu. Kroz predavanja i panele ćemo pokušati ponuditi odgovor na pitanje o tome gdje se obrazovanje kretalo prethodnih deset godina, kamo ide u idućih deset, ali i odgovoriti na najvažnija pitanja koja se tiču obrazovanja današnjice. Očekujte bogat program i pokoje iznenađenje koje ćemo otkriti na samom događaju. Za posjetitelje događaja uživo osiguran je i catering koji će se pobrinuti za ručak i osvježenja. Detalji o samom programu će biti objavljivani gotovo svakodnevno kroz naredne tjedne na srednja.hr.

Konferencija će se održati hibridno. Za posjetitelje kina Kaptol Boutique Cinema osigurano je 300 mjesta, a na fizički događaj moći će se ući samo uz COVID potvrde. Događaj će se prenositi online putem sustava Entrio, a snimkama će biti moguće pristupiti do tjedan dana nakon konferencije. Early bird ulaznice po cijeni od 350 kuna za događaj uživo (early bird cijena za studente i učenike iznosi 200 kuna) te po cijeni od 300 kuna za online događaj (150 kuna za studente i učenike) kupite putem Entria. Early bird ulaznice dostupne su do 4. listopada do 23:59 sati, a možete ih kupiti ovdje.

Zabilježite dan u svojim kalendarima i ne propustite prvu konferenciju portala koji već desetljeće sustavno prati i unaprjeđuje obrazovni sustav Hrvatske! Facebook događaj konferencije pronađite ovdje.


Povodom 10. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovnih deset čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike srednja.hr+ ili preko Facebook događaja Konferencija: srednja.hr+ Obrazovnih deset

obrazovnih deset
Share via
Copy link
Powered by Social Snap