Pretraga

Tragedija u Velikoj Gorici: Poginuo 18-godišnji biciklist, pijani vozač udario ga je autom

A- A+

Stravična nesreća u kojoj je preminuo 18-godišnji biciklist dogodila se sinoć u Velikoj Gorici. Na njega je automobilom naletio vozač pod utjecajem alkohola.

Ivan Klindić/www.ivanklindic.info

Na hrvatskim je cestama sinoć ugašen još jedan mladi život. Preminuo je 18-godišnji biciklist nakon što ga je automobilom udario vozač pod utjecajem alkohola, javlja PU Zagrebačka.

– Jučer, 8. kolovoza oko 19.10 sati, 67-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,59 g/kg) upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Passat zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Rakarskom ulicom u smjeru jugozapada. Dolaskom do kućnog broja 25, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao desno na meki teren i nogostup sa zapadne strane kolnika. Nakon toga vozilo se nekontrolirano kretalo te se vratilo na kolnik i naletjelo na bicikl marke Cube kojim je upravljao 18-godišnjak, a kretao se uz rub Rakarske ulice u smjeru sjeveroistoka. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 18-godišnji biciklist, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, piše u policijskom izvještaju.

Kada je riječ o 67-godišnjem vozaču, iz policije javljaju kako je teško ozlijeđen i liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

Copy link
Powered by Social Snap