Pretraga

Učenici jedne škole dobivaju ultramoderne laboratorije u kojima će se izvoditi dio nastave

A- A+

Iako se češće govori o lošim prostornim uvjetima i neopremljenosti naših škola, postoje i suprotni, svijetli primjeri. Jedan od njih je Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin, čiji učenici dobivaju moderne laboratorije u kojima će se izvoditi dio nastave.

S poznavanjem pokusa na maturi problema neće imati učenici Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin. Tamošnji će učenici uskoro dobiti moderno opremljene laboratorije u kojima će se izvoditi dio nastave.

Škola je na svojoj Facebook stranici objavila fotografije uskoro renoviranih prostorija.

– Nudimo vam jedan brzinski sneak peek u naše kemijske laboratorije u postupku renovacije. Naime, prva faza je gotova, središnji radni stolovi su montirani i moramo priznati da izgledaju moderno, sofisticirano i profesionalno.
Trenutno kreće faza obnova zidova i rasvjete te montaže laboratorijskih ormara za kemijski pribor i posuđe i novih vrata učionice. Kompletna renovacija će biti provedena u sva četiri postojeća kemijska laboratorija, a izgrađen je i novi laboratorij za mikrobiologiju. Iako već nestrpljivi, još malo i naši učenici će kemijske pokuse izvoditi u vrhunskim uvjetima. Još malo, poručili su iz škole.

Učenici jedne škole dobivaju ultramoderne laboratorije u kojima će se izvoditi dio nastave
Share via
Copy link
Powered by Social Snap