Pretraga

Velika tragedija u Slavoniji: U naletu vlaka poginula 14-godišnja učenica

A- A+

Kod pružnog prijelaza u Slobodnici u blizini Slavonskog Broda sinoć se dogodila velika tragedija. U naletu lokomotive radnog stroja poginula je 14-godišnja učenica.

Foto: PU Brodsko-posavska

Policijska uprava Brodsko-posavska priopćila je kako je sinoć u 19.50 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava da je vlak, koji prometuje na relaciji Zagreb–Vinkovci, naletio na mlađu žensku osobu kod pružnog prijelaza u Slobodnici.

– Policija je očevidom utvrdila, da je do nesretnog slučaja došlo oko 19.45 sati, na južnom kolosijeku željezničke pruge. 35-godišnji strojovođa je upravljao lokomotivom radnog stroja i kretao se južnim kolosijekom od zapada u smjeru istoka te je dolaskom do željezničke stanice Slobodnica došlo do udara lokomotive u 14-godišnjakinju koja je prelazila prugu nakon izlaska iz putničkog vlaka koji je prometovao sjevernim kolosijekom od istoka u smjeru zapada, piše u policijskom izvještaju.

Na žalost, liječnici nisu uspjeli spasiti djevojčicu.

– Od posljedica udara, unatoč pokušajima reanimacije, 14-godišnjakinja je preminula. Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, priopćeno je iz PU brodsko-posavske.

Velika tragedija u Slavoniji: U naletu vlaka poginula 14-godišnja učenica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap