Pretraga

[VIDEO] Mladi tamburaši zasvirali u ZET-ovom tramvaju i oduševili prisutne!

A- A+

Vožnja u tramvajima, pogotovo onim starijima, često i nije baš najugodnija. Međutim, lijepa je atmosfera bila sinoć u ZET-ovom tramvaju broj 15 kada je nekoliko mladića zasviralo poznatu pjesmu Gazdi i tako obradovalo vozačicu.

Foto: Božica Kočiš/ Facebook

Zvuci pjesme ‘Još i danas zamiriše trešnja’ mogli su se čuti sinoć u tramvaju broj 15. Šestorica mladića zasvirala je ovaj poznati hit tamburaškog sastava Gazde, a u pjesmi im se pridružila i jedna djevojka. Vozačica je njihovom pjesmom i svirkom bila toliko oduševljena da ih je odlučila snimiti, a svoj je video podjelila u u Facebook grupi ‘Zakaj volim Zagreb’.

– Kako ne bih voljela Zagreb i njegove mlade ljude! Večeras na liniji 15 nezaboravno večer. Vozim tramvaj 32 godina, a ovako prijatno nikad. Hvala vam mladi ljudi!!!, napisala je uz video oduševljena vozačica Božica Kočiš.

Video je popraćen brojnim komentarima podrške i divljenja ostalih članova grupe, a oduševljeni su bili i putnici u tramvaju.

– Fešta još traje, zadnji krug. Putnici sa smješkom silaze!, dodala je vozačica, koja se s mladićima na kraju puta i fotografirala za uspomenu.

Tehnička škola Ruđera Boškovića na svojoj se Facebook stranici pohvalila kako je jedan od mladih glazbenika njihov učenik.

– Cijeli grad je poludio za snimkom mladih koji su u tramvaju lijepo svirali… A jedan od njih je i naš Mihovil Marić iz 1.o razreda, pišu iz škole.

Ovu divnu sinoćnju vožnju u tramvaju broj 15 pogledajte u videu.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Copy link
Powered by Social Snap