Pretraga

Srednja škola

Glazbena škola Ferdo Livadić

U našoj Glazbenoj školi mogu se učiti sljedeći instrumenti: klavir, harmonika, udaraljke, violina, viola, violončelo, kontrabas, gitara, tambure, mandolina, flauta, klarinet, saksofon, truba, trombon, rog, orgulje i solo pjevanje. Obrazujemo predškolce (glazbeni vrtić i početnički solfeggio), osnovnoškolce i srednjoškolce, a nakon svakog završenog razreda osnovne ili srednje, učenici dobivaju razrednu svjedodžbu s kojom prelaze u viši razred ili završavaju svoje glazbeno obrazovanje.

foto: Glazbena škola Ferdo Livadić | privatna arhiva

Škola se 2000. godine odvojila od Pučkog otvorenog učilišta te od tada djeluje pod nazivom Glazbena škola Ferdo Livadić. Ostale informacije o bogatoj povijesti škole mogu se pročitati na str. www.ferdo-livadic.hr

Učenici se upisuju u 1. razred osnovne i 1. razred pripremne srednje škole na temelju provjere glazbenih sposobnosti, a u 1. razred srednje nakon završene osnovne glazbene škole i položenog prijemnog ispita.

Galerija fotografija i videa nalazi se na str. škole: www.ferdo-livadic.hr

Adresa škole: Trg Matice hrvatske 3, 10430 Samobor
Broj telefona: 01/3336-427, 3336-104, 3336-105
Mail škole: ured@ss-glazbena-flivadic-samobor.skole.hr
Oib škole: 27759777611
Link na web stranicu škole: www.ferdo-livadic.hr

Nemamo drugih aktivnosti u školi, osim primarne djelatnosti. U sklopu te djelatnosti, osim solistički, učenici sviraju u brojnim komornim sastavima i orkestrima.

Za svoj predani rad i visoke rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima, nagrađeni smo Plaketom i Godišnjom nagradom Grada Samobora, a 2017. godine proglašeni smo najuspješnijom glazbenom školom u Republici Hrvatskoj. Naši su učenici svake godine dobitnici „Oskara znanja“ te nagrada koje im dodjeljuju Grad Samobor i Zagrebačka županija.

Surađujemo i izmjenjujemo iskustva s nekoliko glazbenih škola diljem Hrvatske: Poreč, Pula, Vukovar, Zadar.

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap