Pretraga

Osnovna škola

Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad

http://os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr/

Škola se bavi osnovnim obrazovanjem i odgojem. Njegujemo tradiciju škole koja je najstarija škola na području Grada Ivanić-Grada. Naša škola nosi ime zaslužnog hrvatskog književnika i rodoljuba, oca hrvatskog vatrogastva, senatora grada Zagreba i neumornog radnika Đure Deželića. Škola se nalazi u samom centru grada, u Parku hrvatskih branitelja (nekadašnji naziv Park Stjepana Posezija). Stjepan Posezi je park isplanirao, zasadio različite biljne vrste koje i dan – danas krase okolicu naše škole.

Himnu škole, čije je riječi napisala Ružica Živković, a uglazbio Dinko Pirak, poslušajte i pogledajte u izvedbi zbora škole pod ravnanjem učiteljice glazbene kulture Valentine Friedl – Štruklec. HIMNA ŠKOLE video zapis. Učenici su u velikom broju uključeni u razne izvannastavne aktivnosti: likovna grupa, kreativna grupa, literarna grupa, recitatori, sportska, Mali kuhari, Mali knjižničari, Ritmika, Europa u školi, Cipelići, dramska, novinarska… Aktivno sudjelujemo na svim smotrama i natjecanjima, gdje postižemo zapažene rezultate. Više puta smo postigli uspjehe na državnoj razini. Škola je uključena u mnoge projekte i manifestacije,poput: Shema školskog voća i mlijeka, Mogu ako hoću: MAH 1 i Mah 2, Odrasti sretno, Čitamo mi u obitelji svi, Čitajmo zajedno – čitajmo na glas: zaboravljene knjige, Bookmark exschange (razmjena straničnika – ISLA), Istražujemo dječja prava, Večer matematike, 112 za matematiku, 112 za fiziku, e twining – matematika, Logo liga, Trening socijalnih vještina, Vukovar – 8. razredi, Prsten potpore, Jobstem (poticanje učenika na odabir tehničkih zanimanja), Prva pomoć u 2., 4. i 7. razredu, Moj zavičaj, Da se ne zaboravi, Igrajmo se… Briga za okoliš i odgoj mladih za ekološko razmišljanje i djelovanje prioritet su škole.

Želimo da se u našoj školi svaki učenik osjeća sigurno, prihvaćeno i samopouzdano. Cilj nam je da učenici prepoznaju vlastite sposobnosti i da ih što bolje pripremimo za proces cjeloživotnog učenja.

Na sadašnje mjesto useljena je 1957. godine, ali početke školstva u Ivaniću možemo tražiti već od 1750. godine. Zgrada zauzima prostor od 2645 m2. Radi u dvije smjene i broji oko 465 učenika. Djelovala je pod nazivom OŠ Marijan Grozaj,a 90ih je preimenovana u OŠ Đure Deželića Ivanić-Grad.

Navršenih 6 godina u ožujku tekuće godine upisa.

Park hrvatskih branitelja 4, 10310 Ivanić-Grad

01/2881 695

[email protected]

Oib škole 64660708691

http://os-gjdezelica-ivanicgrad.skole.hr/

U školi se odvija redovna nastava u dvije smjene, predmetna i razredna nastava. Osim redovne nastave učenici su uključeni u mnoge izvannastavne aktivnosti, kao i projekte. Također, škola ima i svoj začinski vrt o kojem brinu učenici škole.

Posebnost škole je da je najveća škola i najstarija škola na području Grada. Škola postiže izvrsne rezultate na svim razinama natjecanja.

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!