Pretraga

Srednja škola

Srednja škola Jastrebarsko

Srednja škola Jastrebarsko obrazuje u programu Opće gimnazije (četverogodišnji program) i u strukovnim obrazovnim sektorima. U sektoru Ekonomija, trgovina i poslovna administracija obrazujemo učenike za zanimanje ekonomist (četverogodišnji program). U sektoru Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija učenici mogu odabrati između dva zanimanja: automehaničar i instalater grijanja i klimatizacije (trogodišnji programi – JMO).
U šk.god. 2022./2023. upisujemo novi obrazovni program iz sektora Promet i logistika za zanimanje tehničar za logistiku i špediciju, a učenicima smo osigurali besplatne udžbenike, stipendiju i praksu.

Povijest srednjeg školstva u Jastrebarskom započinje 1974. godine kada Škola radi kao područno odjeljenje Srednjoškolskog centra Samobor, a samostalan rad počinje 1. ožujka 1978. godine. Godine 1991. otvorena je novoizgrađena zgrada Srednje škole Jastrebarsko s vanjskim sportskim igralištem te je uređena velika zelena površina oko škole s voćnjakom. Godine 2008. izgrađena je sportska dvorana koja je hodnikom spojena sa školskom zgradom. Za svoj rad Škola je dobila brojna priznanja među kojima je i plaketa Grada Jastrebarskog 2002. godine za izvanredan uspjeh u odgoju i obrazovanju.

Opća gimnazija – upisnica

Ekonomist – upisnica i potvrda nadležnog školskog liječnika

Tehničar za logistiku i špediciju – upisnica i potvrda nadležnog školskog liječnika

Strojarsko-obrtnička zanimanja (JMO – automehaničar, instalater grijanja i klimatizacije) – upisnica, liječnička svjedodžba medicine rada, četiri primjerka ugovora o naukovanju

Srednja škola Jastrebarsko

Foto: Srednja škola Jastrebarsko

Srednja škola Jastrebarsko

Foto: Srednja škola Jastrebarsko

Većeslava Holjevca 11, 10450 Jastrebarsko

01 6281 484

[email protected]

[email protected]

Oib škole: 98770826901

Link na web stranicu škole: http://ss-jastrebarsko.skole.hr/

Škola se ponosi svojim pripremama za državnu maturu u sklopu projekta Zajedno do uspjeha i visokom postotku upisa naših učenika na željene fakultete. Učenici strukovnih zanimanja stječu kompetencije za svijet rada jer je velika pažnja posvećena iskustvenom učenju i praktičnoj nastavi. U školi obilježavamo praznike i blagdane, prigodne datume, a među brojnim kulturnim i javnim aktivnostima ističu se humanitarne aktivnosti i projekti koje doprinose stvaranju aktivnih i odgovornih građana. Provodi se prevencija neprihvatljivih ponašanja i ovisnosti, kao i profesionalno usmjeravanje učenika. Uz redovnu i izbornu nastavu, učenici mogu odabrati čak 24 izvannastavnih aktivnosti, kao i 21 fakultativnu, što većina njih ističe kao jednu od najvećih prednosti škole.

Srednja škola Jastrebarsko, kao jedina srednjoškolska ustanova u gradu, logičan je izbor većine učenika koji žive u gradu i okolnim mjestima. Kvaliteta obrazovanja ne zaostaje za školama u obližnjim velikim gradovima, Zagrebu i Karlovcu, a poznata sredina i blizina škole dodatne su prednosti odabira naše škole. No, sve češće dolaze nam učenici upravo iz spomenutih velikih gradova koji ističu pristupačne i suradljive nastavnike te brigu za svakog pojedinog učenika kao veliku prednost naše škole.

Zašto upisati Srednju školu Jastrebarsko?

Gotovo 90 posto naših učenika je uglavnom ili u potpunosti zadovoljno školom!

Kao glavne prednosti ističu:

  • mala smo škola što znači da učenici nisu samo broj – bolji i bliskiji odnosi
  • nastavnici su pristupačni i puni razumijevanja
  • brojne dodatne, izborne aktivnosti, izleti, posjeti, obilježavanje različitih datuma
  • svi imamo besplatni školski internet
  • zeleno dvorište s voćnjakom, ekološki smo osviješteni
  • velika sportska dvorana
  • dobra, poticajna i prijateljska atmosfera u školi

Poveznica na virtualnu šetnju školom: https://tourmkr.com/F1kyB684FQ/33052676p&137.55h&89.66t

Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr

Izračunaj svoje bodove!