Pretraga

Instagram uveo novost koja će oduševiti sve ljubitelje GIF-ova

A- A+

Ako ste i vi jedna od onih osoba koja šalje GIF reakcije umjesto da riječima artikulira svoje misli i osjećaje, posljednja Instagram novost će vas posebno oduševiti. Od jučer svoje GIF reakcije možete slati i u direktnim porukama na Instagramu, pa više gotovo i ne morate komunicirati riječima.

foto: pixabay

Instagram je jučer objavio korisnicima da su ostvarili suradnju s Giphyjem, online bazom podataka i pretraživačem GIF-ova, i da će korisnici od sada moći slati GIF-ove i putem privatnih poruka na Instagramu.

Izdvojeni članak

Razina ljudske gluposti dosegla je novi nivo: Instagramom hara novi izazov u kojemu ljudi iskaču iz auta u pokretu

Pritiskom na GIF gumb, prikazat će vam se GIF-ovi koji su u trendingu, a standardno možete upisati željeni pojam u tražilicu i odabrati si najprikladniju reakciju. Osim toga, možete upisati neki pojam u tražilicu i pritisnuti ‘Slučajan odabir’ i iznenaditi sebe i osobu s kojom razgovarate nasumično odabranim GIF-om.

Giphy je svoju suradnju već ostvario s Twitterom, Snapchatom i WhatsAppom, a na Instagramu ste do sada GIF-ove mogli lijepiti po svojim Instagram pričama. Novost je dostupna na posljednjoj verziji Instagrama na Android i iOS operativnim sistemima.