Pretraga

Kraj mnogima omiljene serije: Izašao je trailer za posljednje epizode La Casa de Papel

A- A+

Bliži se kraj mnogima omiljene serije La Casa de Papel – za točno mjesec dana na Netflix stiže posljednjih pet epizoda. Ove srijede izašao je trailer za drugi dio pete sezone.

Screenshot: YouTube

Iako je serija La Casa de Papel, poznata i pod nazivom Money Heist, premjerno prikazana 2017. godine, svoju planetarnu popularnost stekla je tijekom pandemije. Na Netflix-u su dostupne četiri sezone i polovica pete, koja će ujedno biti i posljednja.

Peta sezona izlazi u dva dijela pa je tako prvi dio ‘pušten’ početkom rujna, dok preostalih pet epizoda koje prikazuju rasplet tek treba izaći. Mali pretpregled toga što će fanovi vidjeti u njima, trailer za drugi dio posljednje sezone, upravo je stigao na YouTube i možete ga pogledati u nastavku.

Ova Netflixova uspješnica prati pljačke španjolske nacionalne kovačnice novca i narodne banke u Španjolskoj, a izvodi ih skupina kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka Professor.

Iz trailera za završnicu zapravo se ne može puno toga doznati – možemo vidjeti kako nakon smrti Tokio Professor stiže pred banku i kako policija uhićuje glavne aktere pljačke. Kako serija završava, gledatelji će moći doznati tek 3. prosinca kada izlazi posljednjih pet epizoda.

Kraj mnogima omiljene serije: Izašao je trailer za posljednje epizode La Casa de Papel
Share via
Copy link
Powered by Social Snap