Pretraga

Nakon najvećeg pada sistema ikad, Instagram uvodi novu značajku: Mogla bi vam se svidjeti

A- A+

Instagram je odlučio testirati novu značajku koja bi vam pomogla pomoći u situaciji kada dođe do rušenja aplikacije, što smo svjedočili prošli tjedan.

instagram

Foto: Unsplash; Solen Feyissa

Prošli smo tjedna svjedočili jednom od najvećih i najgorih rušenja Instagrama, Facebooka i Whatsappa. Kompanija je iz tog ružnog iskustva naučila barem jednu stvar. Naučili su da njihovi korisnici često znaju biti zbunjeni. U startu svima padne na pamet da im internetska veza ne radi, a onda kad jednom skuže da nešto nije u redu s aplikacijom, ne znaju kad će se to popraviti.

Uzevši u obzir da o tome nekima ovisi zarada i posao, bilo bi korisno da takav info mogu dobiti. Izgleda da Instagram upravu tom dijelu donosi nešto novo. Prema blog objavi kompanije, trenutno je u fazi testiranja nova značajka u kartici ‘aktivnost’ unutar Instagram aplikacije. Aplikacija će vas ubuduće u slučaju nekog većeg kvara na servisu upozoriti da se nešto dogodilo, a kada se problem riješi, i to će vam biti javljeno.

Sve je trenutno još u testnoj fazi, kažu iz Instagrama, a u narednih će se nekoliko mjeseci testirati u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i drugim državama.