Pretraga

Kako ostaviti dobar dojam na druge? Besplatni webinari za srednjoškolce odgovaraju na ovo pitanje

A- A+

Društvo za komunikaciju i medijsku kulturu organizira besplatne webinare za srednjoškolce. “Što vide kad im govorim”, “kako ostaviti dobar dojam na druge” i kako doći do stava “moje prezentacije bit će najbolje” samo su neka od pitanja na koje odgovore možete dobiti od stručnjaka u tim područjima.

Fran Innocenti , Unsplash

Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu, uz potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, započelo je s provedbom projekta “Medijskom edukacijom za inkluzivnije društvo” u sklopu kojega organizira besplatne webinare za srednjoškolce.

Počevši od 9. studenog održat ćemo pet webinara, svaki ponedjeljak u 18:00 sati, otvorenih za sve zainteresirane srednjoškolce iz Hrvatske. Svaki webinar obradit će različite teme prema sljedećem rasporedu:

9. 11. u 18:00 sati – izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj: Moje prezentacije bit će najbolje (prijave traju do subote 7. studenoga)

16. 11. u 18:00 sati –  dr. sc. Ivan Uldrijan: Kako kreirati medijski sadržaj? (prijave traju do subote 14. studenoga)

23. 11. u 18:00 sati – Udruga Pragma: Moja karijera, moja odluka – ulaganje u obrazovanje i  socio-emocionalne vještine kao osobno i društveno ulaganje (prijave traju do subote 21. studenoga)

30. 11. u 18:00 sati – izv. prof. dr. sc. Igor Kanižaj i prof. dr. sc. Danijel Labaš: Kako ostaviti dobar dojam na druge? (prijave traju do subote 28. studenoga)

7. 12. u 18:00 sati – prof. dr. sc. Danijel Labaš: Što drugi vide kad im govorim? (prijave traju do subote 5. prosinca)

– Pozivamo sve zainteresirane srednjoškolce da nam se priključe na ovim besplatnim online edukacijama i obogate svoje komunikacijske, prezentacijske i poduzetničke vještine. Isti sudionici mogu sudjelovati i na više tematski različitih edukacija, ističu iz Društva.

Nakon svake edukacije sudionici će dobiti jednostavni projektni zadatak, a najbolji uradak će osvojiti nagradu – tablet.

Više o sadržaju webinara i načinu prijave dostupno je na ovoj poveznici.