Pretraga

Poznatu Netflix seriju neki ne mogu gledati koliko im je strašna: Izašao je trailer za treću sezonu

A- A+

Joe, samotni knjižničar iz prve sezone, i njegove ‘ljubavne’ priče dogurale su do treće sezone. Upravo je izašao trailer za treću sezonu serije You, Netflixovog bisera koji mnogi ne mogu gledati jer im je previše strašan.

SPOILER ALERT!

You, jedna od najpopularnijih Netflixovih serija, 15. listopada dobit će treću sezonu. Izašao je kratki teaser trailer u kojemu se vidi nešto nalik rođendanskoj torti koju, pretpostavljamo, Joe i Love pripremaju za svoju bebu. Podsjetimo, prva je sezona pratila bolesnu opsjednutost Joea s Guinevere Beck, mladom spisateljicom koju naposljetku i ubije, a onda posthumno izda njenu knjigu. U drugoj sezoni opsjeda drugu mladu ženu, Love, pa počinje raditi kod nje i njezinoga brata.

Istovremeno, njega opsjeda njegova bivša djevojka, Candace, za koju su svi vjerovali da je mrtva, no to ipak nije bio slučaj. Na kraju druge sezone događa se valjda najveći plot twist u toj seriji kada Joe sazna kako je Love, novi objekt njegove opsjednutosti, zapravo dosta slična njemu. I ona je psihopat koji nema problema s ubijanjem, čak ni rođenog brata. Na kraju druge sezone Love priznaje Joeu da je trudna s njim i zajedno sele u kuću u predgrađu. Priča treće sezone trebala bi krenuti upravo iz tog kuta, no preostaje pričekati 15. listopada.

Poznatu Netflix seriju neki ne mogu gledati koliko im je strašna: Izašao je trailer za treću sezonu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap